Το Τατουάζ: Από κυρίαρχος του  παιχνιδιού με… χειροπέδες!
Media

Το Τατουάζ: Από κυρίαρχος του παιχνιδιού με… χειροπέδες!

Καταιγιστικές εξελίξεις στο Tατουάζ.

Σκοτεινή, μυστηριώδης και ικανή να στήσει τις πιο απίθανες δολοπλοκίες, ειδικά αν πρόκειται να διαφυλάξει τα συμφέροντα της, η Μαργκό τα βρήκε... σκούρα στο φινάλε του πρώτου κύκλου του «Τατουάζ», καθώς την είδαμε να πέφτει στα χέρια των Αρχών!

Η ηρωίδα που όλοι αγαπούν να μισούν είναι ένας από τους χαρακτήρες που ξεχώρισαν στην επιτυχημένη σειρά του Αlpha. Οι φαν περιμένουν εναγωνίως να δουν τι επιφυλάσσει το σενάριο στη δαιμόνια μητέρα του Τόνι... Πώς όμως βρέθηκε από κυρίαρχος του παιχνιδιού με χειροπέδες και ποια τα σχέδια που θα καταστρώσει προσεχώς;

Αυταρχική, συγκεντρωτική, με... δηλητηριώδες χιούμορ, από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στους δέκτες μας απέδειξε ότι είναι σκληρό καρύδι. Μια γυναίκα ικανή για όλα. Εξάλλου τα αμύθητα πλούτη της είναι προϊόν παράνομου εμπορίου όπλων, ενώ, ως γνωστόν, δεν δίστασε να βγάλει από τη μέση ακόμα και τον άντρα της. Η σκληρή Μαργκό βέβαια έχει μια «αχίλλειο πτέρνα», τον μοναχογιό της, τον Τόνι, που μετά τις σοκαριστικές αποκαλύψεις για τη μητέρα του δεν θέλει να τη βλέπει ούτε ζωγραφιστή. Πάντα φρόντιζε να τον έχει του χεριού της, καθοδηγώντας τη ζωή του, τον τελευταίο καιρό όμως η αλήθεια είναι ότι οι παρεμβάσεις της ήταν προϊόν αληθινής ανησυχίας για τη ζωή του. Η Μαργκό έκανε τα πάντα για να τον χωρίσει από την Τατιάνα, καθώς ο «Στρατηγός» την απείλησε ευθέως ότι, αν εκείνος δεν χωρίσει την αστυνομικό, οι επικίνδυνοι άνθρωποι με τους οποίους συνεργάζονται θα τον βγάλουν από τη μέση.

Η Μαργκό για πρώτη φορά τρελάθηκε από την αγωνία και έχασε την παροιμιώδη ψυχραιμία της. Όμως δεν χειρίστηκε σωστά τη σχέση της με τον γιο της και έτσι εκείνος εξέλαβε τις προειδοποιήσεις της ως παρέμβαση στη ζωή του. Ώσπου, ενώ εκείνη ήταν στην κρουαζιέρα με την Αμαλία και τον Θεοχάρη, ενημερώθηκε από τον «Στρατηγό» ότι οι έμποροι όπλων θα σκοτώσουν τον Τόνι την ώρα του γάμου του!

Πανικόβλητη, ενημέρωσε την Άννα, μήπως καταφέρει και τον σώσει εκείνη, την ίδια στιγμή που το Λιμενικό εμφανίστηκε μπροστά της αιφνιδιαστικά με ένταλμα σύλληψης! Το δολοφονικό βλέμμα της στην Αμαλία «πρόδωσε» ότι κατάλαβε από την πρώτη στιγμή πως όλο αυτό ενορχηστρώθηκε από τη γυναίκα του Θεοχάρη...

Αντιμέτωπη με τον νόμο πλέον και με τον ταξίαρχο Σέκερη και την Τατιάνα αποφασισμένους να την ξεσκεπάσουν, η Μαργκό θα πρέπει να βρει τρόπο να ξεγλιστρήσει. Και κρίνοντας από τις ικανότητες και τις ισχυρές διασυνδέσεις της, ίσως και να τα καταφέρει, θα τη δούμε όμως σε πολύ δύσκολη θέση... Το σίγουρο είναι ότι δεν θα αφήσει αυτόν που την «κάρφωσε» στις Αρχές να τη γλιτώσει τόσο εύκολα.

Η Αμαλία λοιπόν θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτική, καθώς η Μαργκό θα αναζητήσει τρόπους να την εκδικηθεί..

Πηγή: Τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved