Μαριάννα Τουμασάτου: «Το ένστικτο μου, συνήθως, δεν με προδίδει»
Media

Μαριάννα Τουμασάτου: «Το ένστικτο μου, συνήθως, δεν με προδίδει»

Ο χειμώνας θα βρει την Μαριάννα Τουμασάτου στον ΑΝΤ1 σε μια δραματική σειρά με τίτλο «Γυναίκα χωρίς όνομα».

«Χαίρομαι για τους συνεργάτες που θα συναντήσω, με μεγάλη χαρά περιμένω τα γυρίσματα. Θα υποδυθώ μία γυναίκα που σπαράζει και για μένα θα είναι μία ενδιαφέρουσα στιγμή. Είμαι σίγουρη ότι η σειρά θα έχει μεγάλη επιτυχία, το έχω «σιγουράκι» μη σας πω (γέλια). Το ένστικτο μου, συνήθως, δεν με προδίδει. Γενικότερα, με χαροποιεί ίο ότι βλέπουμε και πάλι μία στροφή των σταθμών στη μυθοπλασία, οι σειρές είναι κληρονομιά για το κάθε κανάλι» τόνισε στο TV Kous Kous.

-Εσείς κύριε Αθανασίου θα βρίσκεστε στο Epsilon, στη σειρά με τίτλο εργασίας «Ελεύθερη σχέση»;

«Όπως όλα δείχνουν, ναι! Περιμένω με μεγάλη χαρά και γλυκιά αγωνία να μπω σε αυτή τη νέα οικογένεια. Θέλω πολύ να δημιουργήσουμε μία ωραία δουλειά σε αυτό το νέο κανάλι, προκειμένου να αυξηθούν οι επιλογές του κοινού.»

-Πιστεύετε ότι οι προσπάθειες του Epsilon στο κομμάτι της μυθοπλασίας είναι εξαιρετικά σημαντικές, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς το κενό που έχει δημιουργήσει το Mega;

«Σαφέστατα, το κενό που αφήνει το Mega είναι τεράστιο είναι μεγάλη απώλεια για όλους εμάς αυτό το κανάλι. Ωστόσο, η Άλκηστη Μαραγκουδάκη είναι ένας άνθρωπος που ξέρει την τηλεόραση και αγαπά και στηρίζει τη μυθοπλασία. Πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι χωρίς μυθοπλασία κα-νένα κανάλι δεν προχωρά, είναι στήριγμα για ένα σταθμό μία ωραία σειρά».

-Είστε και οι δυο από τους ηθοποιούς που πρωταγωνιστούν με επιτυχία και σε δραματικές σειρές και σε κωμωδίες…

Μ.Τ.. «Καλά τα έχω πάει! Ποτέ δεν ήθελα να είμαι ή κωμική ηθοποιός ή δραματική, είμαι λίγο πιο κοντά στην κωμωδία γιατί ταιριάζει στην ψυχοσύνθεση μου, αλλά και ιούς δραματικούς ρόλους τους αγαπώ.»

Μ.ΑΘ.: «Δεν είμαι τοποθετημένος ούτε στην πλευρά της κωμωδίας ούτε του δράματος. Αγαπώ και τα δύο αυτά είδη πάρα πολύ. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου αμιγώς κωμικό ηθοποιό, για παράδειγμα, επειδή τα τελευταία χρόνια τυγχάνει να παίζω περισσότερο σε κωμωδίες.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved