Βλεπάκη: «Σε σοκάρει το γεγονός πως άνθρωποι της διπλανής πόρτας χάνουν τα πάντα μέσα σε λίγα λεπτά»
Media

Βλεπάκη: «Σε σοκάρει το γεγονός πως άνθρωποι της διπλανής πόρτας χάνουν τα πάντα μέσα σε λίγα λεπτά»

Η Δέσποινα Βλεπάκη μιλάει για το πώς βίωσε την τραγωδία στην Αττική.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του «Από νωρίς» στο Epsilon TV, τόνισε ότι οι προσωπικές ιστορίες των ανθρώπων την αγγίζουν εσωτερικά.

Είναι συγκλονιστική η τραγωδία που συνέβη στην Αττική και απασχολεί όλα τα ΜΜΕ επί 24ώρου βάσεως. Ποια είναι τα συναισθήματα σου από τις εικόνες που είδες;

«Οσες φορές και αν έχω κληθεί να καλύψω καταστροφές, το συναίσθημα είναι το ίδιο: Σε σοκάρει το γεγονός πως άνθρωποι της διπλανής πόρτας χάνουν τα πάντα μέσα σε λίγα λεπτά. Δεν είμαι από τους δημοσιογράφους που απλά ακούω τις προσωπικές ιστορίες των ανθρώπων. Με αγγίζουν εσωτερικά. Οι ιστορίες τους .είναι και δικές μας ιστορίες. Στο Epsilon TV λοιπόν στην καινούργια του εποχή προσπαθούμε όλοι οι δημοσιογράφοι να περιγράψουμε με απλά λόγια αυτά που ζούμε. Είναι η καθημερινότητα και μας αφορά όλους. Δυστυχώς πολλές φορές μπορείς μόνο να ακούσεις χωρίς να μπορείς να δώσεις λύση. Είναι σημαντικό για τους δημοσιογράφους να είμαστε καλά ενημερωμένοι και να βρίσκουμε λύσεις για τους πολίτες. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε με τον Βαγγέλη Γιακουμή και την Ανθή Βούλγαρη στο «Από νωρίς».

Από τις ιστορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας από την πρόσφατη βιβλική καταστροφή ποια ήταν αυτή που σε συντάραξε περισσότερο;

«Τι να πει κανείς για τον πατέρα που έψαχνε τα δίδυμα κοριτσάκια του; Τι να πει για την κοπέλα που ψάχνει τον αδελφό της; Για ανθρώπους που κάηκαν μέσα στο σπίτι τους ζωντανοί...»

Το Epsilon Τν, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στη νέα του αρχή, επέδειξε γρήγορα αντανακλαστικά στην κάλυψη των τραγικών γεγονότων…

«Είμαι περήφανη που συμμετέχω σε αυτή την προσπάθεια. Ανθρωποι με μεράκι και όρεξη, που αγαπούν την ενημέρωση. Θέλω να σου πω πως σέβομαι πολύ τους ανθρώπους που κάνουν ψυχαγωγία, αλλά εγώ δεν θα μπορούσα να το κάνω. Είναι πολύ δύσκολο για μένα να πρέπει να είσαι πάντα χαρούμενος και να μεταδίδεις θετική ενέργεια. Γι’ αυτό τους σέβομαι δύο και τρεις φορές παραπάνω. Για μένα βέβαια η ενημέρωση είναι πολύ σημαντικό πράγμα για την κοινωνία και όχι μόνο για το κανάλι».

Λειτουργεί πια διαφορετικά ο ενημερωτικός τομέας του Epsilon TV;

«Δίνουμε όλοι μαζί τη μάχη της ενημέρωσης. Το γεγονός πως βρισκόμαστε στην αρχή μιας νέας προσπάθειας αποτελεί για όλους μας κινητήριο δύναμη. Το Epsilon ΤV ή όπως θα λέγεται τη νέα σεζόν θέλουμε να είναι το κανάλι το οποίο θα επιλέγει και για την ενημέρωση και για την ψυχαγωγία του το κοινό», λέει στο TV ΕΘΝΟΣ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved