Καλοκαίρι ανατροπών για την Φαίη Σκορδά- Οι ριζικές αλλαγές στην εκπομπή της
Media

Καλοκαίρι ανατροπών για την Φαίη Σκορδά- Οι ριζικές αλλαγές στην εκπομπή της

Η Φαίη Σκορδά μπορεί να βρίσκεται στην Χαλκιδική με τους γιους της για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, αλλά το μυαλό της βρίσκεται στην Αθήνα και στο στήσιμο της εκπομπής της.

Η παρουσιάστρια είχε την ευκαιρία όταν οι γιοι της ήταν στην Τήνο με τον Γιώργο Λιάγκα να συναντηθεί με την αρχισυντάκτρια της εκπομπής της και να συζητήσουν όλες τις αλλαγές που θα γίνουν στην εκπομπή.

«Θα στηθεί όλο το πλατό από την αρχή με την παραμικρή λεπτομέρεια» είπε πηγή στο tvέθνος.

Αλλαγές όμως θα γίνουν και στο πάνελ, καθώς ο Κώστας Τσουρός θα βρίσκεται στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού. Η Κλεοπάτρα Πατλάκη και η Σοφία Τουντούρη αποτελούν παρελθόν για το «Πρωινό» ενώ εκκρεμεί ένα ραντεβού του σταθμού με τον Θέμη Γεωργαντά, το οποίο δεν είναι απαραίτητα ότι θα γίνει για την εκπομπή της Φαίης Σκορδά. Ο Άρης Καβατζίκης και η Λίτσα Πατέρα συνεχίζουν ακάθεκτοι, ενώ η Φαίη ψάχνει μάγειρα, αφού όλα δείχνουν πως ο Βασίλης Καλλίδης δεν θα συνεχίσει.

Τέλος, τα δοκιμαστικά για το «Πρωινό» θα ξεκινήσουν στις 20 Αυγούστου παρουσία της Φαίης Σκορδά, η οποία μαζί με τους υπεύθυνους του σταθμού θα πάρει τις τελικές αποφάσεις.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved