Αθηνά Καμπάκογλου: «Η ζωή είναι πιο εύκολη με έναν καλό συνοδοιπόρο»
Media

Αθηνά Καμπάκογλου: «Η ζωή είναι πιο εύκολη με έναν καλό συνοδοιπόρο»

Για την οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τον ηθοποιό Χάρη Εμμανουήλ Αγγουράκη μιλάει η δημοσιογράφος Αθηνά Καμπάκογλου, εξηγώντας μάλιστα πώς η κόρη τους Ερατώ αποφάσισε να γίνει επίσης ηθοποιός.

Είστε παντρεµένη µε τον άξιο ηθοποιό Χάρη-Εµµανουήλ Αγγουράκη, µε τον οποίο είστε µαζί 26 ολόκληρα χρόνια. Νιώθετε ότι υπάρχει εύνοια, εφόσον ανήκει κι εκείνος στον χώρο και γνωρίζει τις δυσκολίες του επαγγέλµατος και τα απαιτητικά ωράρια;

Οχι μόνο εύνοια, αλλά και ευλογία! Είναι ωραίο ο άνθρωπός σου να σε στηρίζει και να χαίρεται με την εξέλιξή σου. Χρωστώ πολλά στον Χάρη, έχει μια αυτάρκεια θαυμαστή και μια στάση ζωής ξεκάθαρη. Οταν έχεις καλό συνοδοιπόρο, η ζωή είναι ευκολότερη, μοιράζεσαι και τις χαρές και τις δυσκολίες. Νομίζω ότι το να «κρατήσεις» το σπίτι σου σήμερα είναι μια επαναστατική πράξη, όπως κάποτε ήταν να το διαλύσεις.

Ποια συµβουλή δώσατε στην κόρη σας, Ερατώ, όταν σας ανακοίνωσε ότι θα ακολουθήσει το επάγγελµα του ηθοποιού;

Η Ερατώ μάς το ανακοίνωσε δύο μήνες πριν μπει στη δραματική σχολή, της είπαμε και εμείς τις κλασικές κοινοτοπίες «να έχει γερό στομάχι» και διάφορα άλλα χαριτωμένα. Ανήκει πλέον στην οικογένεια του Θεάτρου Τέχνης και πιστεύω ότι, αν έχει κάτι να πει, θα το πει, όποιες και να είναι οι συνθήκες που θα επικρατήσουν.

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved