Αλέξανδρος Νατσάκος: «Θα έχω πιστεύω πολλές προτάσεις για δουλειά σε μαγαζιά και στην τηλεόραση»
Media

Αλέξανδρος Νατσάκος: «Θα έχω πιστεύω πολλές προτάσεις για δουλειά σε μαγαζιά και στην τηλεόραση»

Ο Αλέξανδρος Νατσάκος βρήκε τον έρωτα μέσα στο Power of Love και για χάρη της Μαρίνας θα μετακομίσει μόνιμα στην Αθήνα.

-Είσαι πολύ εμφανίσιμος άντρας και, αναρωτιέμαι, έπρεπε να μπεις στο «Power of love», για να ερωτευτείς;

«Μα, εγώ δεν μπήκα εκεί μέσα για να ερωτευτώ! Είχα δηλώσει συμμετοχή για το «Survivor», αλλά δεν με πήραν. Αργότερα, με κάλεσε η παραγωγή για το «Power of love» και, στην αρχή, μου φάνηκε κάπως. Παραξενεύτηκα. Το έβλεπα στην τηλεόραση, μου άρεσε, αλλά δεν με είχα φανταστεί ως παίκτη. Εγώ μπήκα για τη φήμη, για να γίνω γνωστός κι επειδή είχε τηλεθέαση το παιχνίδι. Να μη λέμε ψέματα. Δεν μπήκα ούτε για το χρηματικό έπαθλο, ούτε για τις αμοιβές που παίρναμε, οι οποίες ήταν πολύ καλές. Ο έρωτάς μου προέκυψε. Έκανα σχέση με τη Μαρίνα και τη βλέπω πολύ σοβαρά» τόνισε στο Down Town Κύπρου.

-Εννοείς ότι μπορείς να φτάσεις ως τον γάμο μαζί της;

«Αυτό είναι πολύ υποθετικό και δεν έχω σαφή απάντηση να σου δώσω. Τη βλέπω όμως σοβαρά, την αντιμετωπίζω ως σύντροφό μου κι εκείνη το ίδιο. Την εκτιμώ, την αγαπώ, είμαι ερωτευμένος μαζί της και τη θαυμάζω! Αμοιβαίο είναι. Τώρα, τα υπόλοιπα θα φανούν στο μέλλον. Για τη Μαρίνα θα μετακομίσω μόνιμα στην Αθήνα. Έχω δουλειά στο Ηράκλειο, αλλά θέλω να είμαι κοντά στην κοπέλα μου, οπότε θα κάνω μία νέα αρχή στην Αθήνα»

-Είναι μεγάλο βήμα αυτό για σένα;

«Ε, βέβαια, γιατί ο πατέρας μου έχει μία μεταφορική στην Κρήτη κι εγώ ασχολούμαι εκεί με τις νταλίκες. Οπότε, αφήνω μία δουλειά στρωμένη κι έρχομαι στην Αθήνα. Στην Αθήνα, εξάλλου, θα έχω πιστεύω πολλές προτάσεις για δουλειά σε μαγαζιά – και μπορεί και στην τηλεόραση. Δεν είμαι αρνητικός να κάνω ραντεβού και να συζητήσω.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved