Η Φαίη, το Πρωινό, οι αλλαγές και το στοίχημα!
Media

Η Φαίη, το Πρωινό, οι αλλαγές και το στοίχημα!

Το φετινό καλοκαίρι της δεν το λες και ήρεμο...

Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 έχει πολλά στο μυαλό της, κυρίως επαγγελματικά. Μαζί με το κανάλι αναζητούν τρόπους και λύσεις για να ανεβάσουν τα νούμερα της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής, που δέχτηκε μεγάλες πιέσεις, κυρίως από τα ενημερωτικά μαγκαζίνο, και υποχώρησε κατά 4% σε σχέση με την περασμένη σεζόν.

Μπορεί το πρωινάδικο της Φαίης Σκορδά να έκλεισε και πάλι στο Νο1 στη ζώνη του, όμως έχασε πολλές φορές την πρωτιά από τις ενημερωτικές εκπομπές του ΣΚΑΙ («Τώρα» και «Αταίριαστοι») και πλέον οι διορθωτικές κινήσεις είναι επιβεβλημένες. Αν ρίξει κανείς μια ματιά στα νούμερα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του περιοδικού Τηλέραμα, βλέπει πως από την αρχή έως και το τέλος της φετινής σεζόν (Σεπτέμβριος 2017 - Ιούνιος 2018) το «Πρωινό» ήταν πρώτο σε τηλεθέαση στην πλειοψηφία του κοινού.

Συγκεκριμένα, ο μέσος όρος τηλεθέασης διαμορφώθηκε στο 20,2% στο σύνολο του κοινού και στο 19,6% στο κοινό 18-54 χρόνων. Αντίθετα, την περσινή σεζόν τα ποσοστά της εκπομπής ήταν 4% πιο πάνω από φέτος.

Οι οδηγίες και οι κατευθύνσεις που έχουν δοθεί είναι η ομάδα να μην αναβιώσεις κάτι παλιό, αλλά να δημιουργήσει κάτι νέο, φρέσκο και διαφορετικό, που θα κάνει τον τηλεθεατή να θέλει να επιστρέψει στον ΑΝΤ1 ξανά και ξανά.

Το φθινόπωρο η εκπομπή θα βγει στον αέρα ανανεωμένη, καθώς η Φαίη και η νέα διεύθυνση Προγράμματος του ΑΝΤ1 θέλουν να ανανεώσουν ριζικά το πρωινάδικο. Η βασική δομή θα μείνει η ίδια, θα υπάρχουν πάνελ και κουτσομπολιό, μαγειρική, ζώδια και μόδα, θα αναπαράγεται και θα σχολιάζεται το ψυχαγωγικό πρόγραμμα του σταθμού και άλλων καναλιών, θα αλλάξουν όμως οι συνεντεύξεις των καλεσμένων, ο τρόπος με τον οποίο θα γυρίζονται τα βίντεο και τα ρεπορτάζ.

Αλλαγές θα υπάρξουν και στα άτομα που θα πλαισιώνουν την οικοδέσποινα, με μόνο σίγουρο μέχρι στιγμής τον Θέμη Γεωργαντά, τον «βράχο» της εκπομπής, που παραμένει.

Πηγή: Τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved