Μαριέλλα Σαββίδου: «Η ηλικία αποτελεί απλώς έναν αριθμό»
Media

Μαριέλλα Σαββίδου: «Η ηλικία αποτελεί απλώς έναν αριθμό»

Πρωταγωνιστεί στο μιούζικαλ «Mamma Mia» και έχει κλέψει τις εντυπώσεις. 

Η Mαριέλλα Σαββίδου μιλά σε πρόσφατη συνέντευξη της για την εμπειρία της από την παράσταση και για όσα κέρδισε συμμετέχοντας σε αυτήν.

«Αυτή η παράσταση ξεπέρασε κάθε προσδοκία μου. Το περίμενα ότι θα γινόταν χαμός, το περίμενα ότι θα το αγαπούσε και θα το αγκάλιαζε ο κόσμος, αλλά αυτό που έγινε για μένα είναι κάτι πρωτόγνωρο. Νομίζω ότι δεν είναι πια μια απλή παράσταση, είναι λίγο σαν φαινόμενο. Ξέρουμε εμείς τα κομμάτια απ' έξω, έρχεται ο κόσμος, τα τραγουδάει και συμμετέχει...»

Τι κερδίσατε από τη συμμετοχή σας σε αυτή την παράσταση; «Την καθημερινή επαφή με τον κόσμο σε πραγματικά πρακτικό επίπεδο συναντιόμαστε, μιλάμε και αυτό μου δίνει χαρά και είναι η ανταμοιβή για κάθε καλλιτέχνη»

Ποια είναι π φράση που λέει η Ρόζι και σας αγγίζει βαθιά μέσα σας; «Θα σας πω ότι είναι μια σκηνή όπου ο Μπιλ εξομολογείται στη Ρόζι ότι νιώθει μόνος και εκείνη του απαντάει «Εγώ να δεις...». Πρόκειται για δύο χαρακτήρες ιδιόρρυθμους. Η Ρόζι και ο Μπιλ ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο, ζουν εμπειρίες, είναι κοινωνικοί και περιπετειώδεις, δυναμικοί, αλλά αισθάνονται μόνοι. Η Ρόζι που έχει την υπέρμετρη δυναμικότητα είναι ανεξάρτητη, κατάφερε να επιβιώσει και να αναδειχθεί σε έναν ανδροκρατούμενο κόσμο...»

Μήπως είναι αντιπροσωπευτική του τύπου γυναίκας της εποχής μας;
«Δεν το νομίζω αυτό για την πλειονότητα των γυναικών... Νομίζω όμως ότι αποτελεί πρότυπο γυναίκας, γιατί είναι μια γυναίκα που αγαπάει τη ζωή της και τη ζει έντονα, έχει κάτι ελπιδοφόρο...»

Θα μπορούσατε να έχετε μια φίλη σαν τη Ρόζι;
«Ναι, θα μπορούσα. Θα είχα έναν άνθρωπο γύρω μου που θέλει να προχωρήσει με τη ζωή του και δεν το βάζει κάτω. Η ηλικία αποτελεί απλώς έναν αριθμό για εκείνη και δεν παρατάει ποτέ τη ζωή, τον έρωτα και τη διάθεση που έχει για περιπέτεια», λέει η ηθοποιός στο 7 μέρες Tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved