Άννα-Μαρία Βέλλη: «Είναι μεγάλη ευθύνη και αυτό μου δημιουργεί άγχος»
Media

Άννα-Μαρία Βέλλη: «Είναι μεγάλη ευθύνη και αυτό μου δημιουργεί άγχος»

Οικοδέσποινα του μουσικού προγράμματος La Banda που θα προβάλλεται στην prime time ζώνη του καναλιού, θα είναι η Άννα Μαρία Βέλη.

«Επειδή είναι ένα από τα βασικά πρότζεκτ του σταθμού, αισθάνομαι περίεργα και πολύ χαρούμενη ταυτόχρονα. Δεν σου κρύβω πως είναι μεγάλη ευθύνη και αυτό μου δημιουργεί άγχος, αλλά δημιουργικό άγχος» αναφέρει η παρουσιάστρια στο «TV Εθνος», προσθέτοντας: «Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμη 100%».

Όσο για το πώς ήρθε η πρόταση; «Η chief content officer του Epsilon TV, Αλκηστις Μαραγκουδάκη, μου έδειξε από την πρώτη στιγμή πως με θέλει στη νέα εποχή του καναλιού και την ευχαριστώ γι αυτό. Αρχικά μου πρότεινε κάτι άλλο για φέτος το ' καλοκαίρι, το οποίο όμως δεν προχώρησε γιατί πραγματικά ήθελα να ξεκουραστώ και να κάνω διακοπές. Έτσι, στη συνέχεια μου πρότεινε την παρουσίαση του "La Banda". Έμεινα έκπληκτη! Το concept μου άρεσε πάρα πολύ, θεώρησα πως μου ταιριάζει και φυσικά με τη συγκεκριμένη σύνθεση της κριτικής επιτροπής δεν μπορούσα να αρνηθώ αυτή την πρόταση, που είναι για μένα μια μεγάλη ευκαιρία».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved