Αλέξανδρος Πανταζούδης: «Είναι μια πολύ μεγάλη πρόκληση για όλους τους ανθρώπους του χώρου»
Media

Αλέξανδρος Πανταζούδης: «Είναι μια πολύ μεγάλη πρόκληση για όλους τους ανθρώπους του χώρου»

Ένα ψυχολογικό θρίλερ με αστυνομικό μυστήριο και έρωτα περιλαμβάνεται στη φαρέτρα του καναλιού εν όψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν.

Τα πρώτα γυρίσματα έχουν γίνει ήδη και ο σκηνοθέτης της σειράς Αλέξανδρος Πανταζούδης μιλά για όλα.

Η «επιστροφή», όπως είναι ο τίτλος αυτής της νέας καθημερινής σειράς, φιλοδοξεί να κερδίσει από το ξεκίνημα της την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών.

«Στο επίκεντρο της ιστορίας βρίσκεται η εξαφάνιση ενός μικρού αγοριού» λέει στο «ΤV Έθνος» ο σκηνοθέτης της σειράς Αλέξανδρος Πανταζούδης και προσθέτει: «Μια οικογένεια με τρία παιδιά χάνει το ένα παιδί της (πέντε χρόνων) σε μια εκδρομή στην παραλία, όταν δια-φεύγει την προσοχή της και εξαφανίζεται. Το απήγαγαν; Πνίγηκε στη θάλασσα; Κανείς δεν ξέρει. Είκοσι χρόνια μετά, στη ζωή αυτής της οικογένειας συμβαίνει το αναπάντεχο: χτυπάει μια μέρα η πόρτα και εμφανίζεται ένας 25χρονος νεαρός, ο οποίος ισχυρίζεται ότι είναι το εξαφανισμένο παιδί που έχασε η οικογένεια. Είναι όμως αυτός ο πραγματικός Μάνος ή είναι κάποιος άλλος; Κι αν δεν είναι αυτός, ποιος είναι; Και γιατί ήρθε να ταράξει τα όνειρα της;».

Σύμφωνα με τον κ. Πανταζούδη πρόκειται για ένα πολύ ενδιαφέρον σενάριο που βασίζεται σε ένα αργεντίνικο φορμάτ, το οποίο διασκεύασε, όπως μας επισημαίνει, με πολύ ωραίο τρόπο η Μελίνα Τσαμπάνπ. «Είναι μια σειρά που εξελίσσεται σε μια υπέροχη μικρή παραθαλάσσια πόλη. Έχει αγωνία και πάρα πολλές ανατροπές» λέει ο σκηνοθέτης και συνεχίζει: «Είναι μια σειρά η οποία θα προβάλλεται καθημερινά, αλλά δεν έχει τη λογική του καθημερινού σίριαλ. Καταρχήν τα επεισόδια εξ ορισμού θα είναι 75. Δεν θα είναι 160 ή 180 που καλύπτουν μία σεζόν. Οπότε θα καλύψει τη μισή σεζόν. Γιατί η ιστορία είναι πολύ σφιχτή: έχει αρχή, μέση και τέλος, δεν ανοίγει και δεν μικραίνει. Οπότε θα πάμε με αυτήν τη λογική. Να κάνουμε δηλαδή μια δουλειά η οποία δεν έχει τη λογική του καθημερινού και προσφέρει συμπυκνωμένη υπόθεση, αγωνία και ανατροπές σκηνή παρά σκηνή».

Ο κ. Πανταζούδης δηλώνει ιδιαίτερα ευτυχής που η μυθοπλασία ξαναβρίσκει τους ρυθμούς της στη χώρα μας, τονίζοντας τα εξής: «Είναι μια πολύ μεγάλη πρόκληση για όλους τους ανθρώπους του χώρου. Θεωρώ και για τους τηλεθεατές εν μέρει, γιατί τα τελευταία χρόνια λόγω της δυσκολίας στην τηλεοπτική αγορά και με την επέλαση των ριάλιτι, η μυθοπλασία πέρασε δύσκολες στιγμές και περνάει ακόμα. Ωστόσο πιστεύω ότι ο κόσμος έχει λίγο κουραστεί από τη ριαλιτο-κατάσταση η οποία προβάλλεται με παραγωγούς και εμπνευστές εξ Ανατολής και ευελπιστώ να αγκαλιάσει αυτήν την προσπάθεια».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved