Αντωνοπούλου: Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι ο µέντοράς µου και οι συµβουλές του είναι για εµένα ο οδηγός
Media

Αντωνοπούλου: Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι ο µέντοράς µου και οι συµβουλές του είναι για εµένα ο οδηγός

Η Μπάγια Αντωνοπούλου μας καλημερίζει κάθε πρωί με τον Νίκο Ρογκάκο για την πρωινή μας ενημέρωση στη συχνότητα του ΑΝΤ1. Όμως την απολαμβάνουμε και τον χειμώνα στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη. Η ίδια μιλάει για την ευθύνη που έχει αναλάβει φέτος το καλοκαίρι να ενημερώνει το τηλεοπτικό κοινό για την επικαιρότητα αλλά και για την αφοσίωση που έχει στον μέντορά της, τον γνωστό δημοσιογράφο. 

Είστε στο τιµόνι της καλοκαιρινής εκποµπής του ΑΝΤ1. Επειτα από µια απαιτητική χειµερινή σεζόν, πώς και δεχτήκατε;

∆έχτηκα µε µεγάλη χαρά να συµµετάσχω στο «Καλοκαίρι µαζί». Πιστεύω ότι είναι πολύ τιµητικό για εµένα να µε επιλέξει και να µε εµπιστευθεί ο σταθµός σε αυτή τη θέση. Νοµίζω ότι τόσα χρόνια δίπλα στον Γιώργο Παπαδάκη έχω πάρει τα εφόδια ώστε να µπορέσω να αντεπεξέλθω το καλοκαίρι στις απαιτήσεις της εκποµπής.

Εχει µεγαλύτερες ευθύνες αυτή η θέση;

Οι ευθύνες µου είναι µεγάλες και τον χειµώνα στο «Καληµέρα Ελλάδα» και τώρα. Οι απαιτήσεις του κόσµου µάς υποχρεώνουν να είµαστε πολύ προσεκτικοί και ακριβείς. Η αλήθεια είναι ότι δίπλα στον Γιώργο Παπαδάκη νιώθω µεγάλη ασφάλεια, γιατί µιλάµε για έναν άνθρωπο µε τεράστια εµπειρία και επιτυχία στο κοµµάτι της ενηµέρωσης και µε πολλή αγάπη και στήριξη απέναντί µου. Πιστεύω, όµως, ότι µετά την καθοδήγησή του έχω τα εφόδια να σταθώ αντάξια των υποχρεώσεων που έχει η καλοκαιρινή ενηµέρωση.

Σας έδωσε κάποια συµβουλή ο Γιώργος Παπαδάκης;

Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι ο µέντοράς µου και οι συµβουλές του είναι για εµένα ο οδηγός για να προχωράω επαγγελµατικά. Μου είπε να είµαι ο εαυτός µου και να λειτουργώ στον αέρα µε αντικειµενικότητα, όπως µε έµαθε τόσα χρόνια. Θα προσπαθήσω να φανώ αντάξια της εµπιστοσύνης του.

Ποια είναι τα πλάνα σας για την επόµενη σεζόν;

Η επόµενη σεζόν θα µε βρει στο «Καληµέρα Ελλάδα». Ακόµα µια χρονιά που πιστεύω ότι θα µου δώσει παραπάνω επαγγελµατικά εφόδια για το µέλλον. Στόχος µου είναι να εξελίσσοµαι κάθε χρόνο και περισσότερο και να γίνοµαι καλύτερη επαγγελµατίας.

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved