Βόμβα στο τηλεοπτικό σκηνικό! Πασίγνωστη δημοσιογράφος αποχωρεί από τον ΣΚΑΪ!
Media

Βόμβα στο τηλεοπτικό σκηνικό! Πασίγνωστη δημοσιογράφος αποχωρεί από τον ΣΚΑΪ!

Ανατροπή στο σχεδιασµό του ΣΚΑΪ για το πρόγραμμα της ερχόμενης σεζόν προκαλεί η απόφαση της γνωστής δημοσιογράφου του σταθμού με δική της εκπομπή, να αποχωρήσει.

Σύµφωνα µε πληροφορίες της Realnews, η Άννα Μπουσδούκου, που παρουσίαζε καθηµερινά το ενηµερωτικό µαγκαζίνο «ΣΚΑΪ τώρα», ανακοίνωσε στους ιθύνοντες του καναλιού την απόφασή της να µην επιστρέψει για τη νέα σεζόν, διακόπτοντας τη µεταξύ τους συνεργασία.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν πληροφορίες, η δημοσιογράφος δεν φεύγει από τον ΣΚΑΪ για να πάει σε άλλο κανάλι, αλλά για να αναλάβει διοικητική θέση στο Ιδρυµα «Σταύρος Νιάρχος», µε το οποίο ήδη είχε χαλαρή συνεργασία, αναλαµβάνοντας, µεταξύ άλλων, υποστηρικτικό ρόλο στον τοµέα υποτροφιών για δηµοσιογράφους, αλλά και σε σηµαντικές πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Η αποχώρηση της δηµοσιογράφου, που αναµένεται να οριστικοποιηθεί τις προσεχείς ηµέρες, ανατρέπει τα δεδοµένα για τον ΣΚΑΪ, ο οποίος θα πρέπει τώρα να καλύψει τη ζώνη 10-12. Επικρατέστεροι να πάρουν τη θέση αυτή είναι οι Χρήστος Κούτρας και Γιάννης Ντσούνος.

Στην άλλοτε δική τους ζώνη (12-2) έχει ήδη αποφασιστεί ότι θα βρεθεί τη νέα σεζόν η Τατιάνα Στεφανίδου και έτσι οι «Αταίριαστοι» αναµένεται να µεταφερθούν δύο ώρες νωρίτερα για να καλύψουν το slot στην πρωινή ζώνη. Οι δύο δηµοσιογράφοι είχαν επαφές και µε άλλο σταθµό, που όµως δεν προχώρησαν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved