Αμαλία Κάτζου: «Το «Off Camera» θεωρώ ότι με ωρίμασε δημοσιογραφικά»
Media

Αμαλία Κάτζου: «Το «Off Camera» θεωρώ ότι με ωρίμασε δημοσιογραφικά»

Πώς προέκυψε η ιδέα της εκπομπής«Off Camera»; Πως επιλέξανε τον συγκεκριμένο τίτλο;

«Η ιδέα της εκπομπής προέκυψε τα Χριστούγεννα, όταν στο «Live news» που παρουσίαζα, ενέταξα συνεντεύξεις προσώπων από την πολιτισμό, την πολιτική, την επιστήμη κ.λπ., αλλά και ρεπορτάζ από κοινωνικά θέματα. Τότε μου προτάθηκε να κάνω μια εκπομπή με επίκεντρο τον άνθρωπο. Είμαι πολύ χαρούμενη για το «Off Camera» και θεωρώ ότι με ωρίμασε δημοσιογραφικά. Έδωσε ένα διαφορετικό στίγμα στα τηλεοπτικά πράγματα. Τον συγκεκριμένο τίτλο τον επέλεξα γιατί η εκπομπή προσεγγίζει ανθρώπινα τα θέματα, κάτι που δεν βλέπουμε on camera» τόνισε στο TV Έθνος η Αμαλία Κάτζου.

-Από τις μέχρι τώρα θεματικές της εκπομπής υπάρχει κάποια που ξεχωρίζετε. Αν ναι, για ποιον λόγο;

«Αγαπώ όλες τις εκπομπές, αλλά τρεις με στιγμάτισαν: το γύρισμα στις φυλακές ανηλίκων στον Αυλώνα, το ρεπορτάζ για την αναδοχή με επίκεντρο το κέντρο βρεφών «Μητέρα» και η συνέντευξη του Πατριάρχη Αλεξανδρείας Θεόδωρου.»

-Από τα πολιτικά πρόσωπα, ποιο θα επιλέγατε στην παρούσα χρονική συγκυρία για μια συνέντευξη;

«Τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Νομίζω ότι είναι ένα πρόσωπο που διαχειρίστηκε πολύ σοβαρά ζητήματα για το μέλλον της χώρας, βρέθηκε αντιμέτωπος με μια ιδιαίτερη κουλτούρα στην Ευρώπη και πήρε δύσκολες αποφάσεις.»

-Ποια θα ήταν η πρώτη ερώτηση που θα του θέτατε;

«Η πρώτη ερώτηση που θα έθετα στον Έλληνα πρωθυπουργό είναι εάν κατά τη διάρκεια των πρώτων μηνών του 2015 σκέφθηκε να παραιτηθεί και πώς ένιωσε ως άνθρωπος για τις φονικές πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved