Αμαλία Κάτζου: «Η Ελλάδα έχει να παρουσιάσει πολλά θετικά»
Media

Αμαλία Κάτζου: «Η Ελλάδα έχει να παρουσιάσει πολλά θετικά»

Η Αμαλία Κάτζου παρουσίασε μια έκτακτη ενημερωτική εκπομπή «Η Ελλάδα που θέλουμε». Ποια είναι η Ελλάδα που θέλει εκείνη για την έφηβη κόρη της και όλους τους νέους ανθρώπους;

«Είμαι από τη φύση μου αισιόδοξος άνθρωπος και θεωρώ πως η Ελλάδα έχει να παρουσιάσει πολλά θετικά. Έχει επιστήμονες και αθλητές που ξεχωρίζουν σε παγκόσμιο επίπεδο, απίστευτα μυαλά που θα έπρεπε να είναι πρότυπο για την κόρη μου και για όλους τους εφήβους. Αυτήν την Ελλάδα θέλω να προβάλλουμε, και όχι μόνο αρνητικές και μίζερες εικόνες. Σίγουρα η πολύχρονη κρίση έχει επιφέρει πλήγμα στην ψυχολογία των συμπολιτών μας, ωστόσο οι Έλληνες απέδειξαν πως και στα δύσκολα διαθέτουν αξιοπρέπεια και μεγαλείο ψυχής. Όλα αυτά τα ένιωσα όταν έκανα τα γυρίσματα στα ακριτικά νησιά. Είμαι υπερήφανη που είμαι Ελληνίδα, και το ίδιο θέλω να αισθάνονται τα νέα παιδιά»

-Ποια είναι τα ενδιαφέροντα σας ότι off camera; Πώς επιλέγετε να αξιοποιείτε τον ελεύθερο χρόνο σας;

«Δυστυχώς, έχω ελάχιστο ελεύθερο χρόνο. Όμως, όταν και όσο μπορώ είμαι μαζί με τη 16χρονη κόρη μου και την οικογένεια μου. Η Κωνσταντίνα είναι για μένα η δύναμη μου και ο παράδεισος μου. Δεν τη βλέπω πολύ, αλλά έχουμε χτίσει μια ιδιαίτερη σχέση. Οπότε ο περιορισμένος ελεύθερος χρόνος μου της ανήκει. Πάμε εκδρομές, βόλτες, σινεμά, και συζητάμε για τα πάντα. Μέσα από την κόρη μου βλέπω τη θετική πλευρά της ζωής και θέλω να της ηώ μια συγνώμη που δεν μπορώ να είμαι περισσότερες ώρες μαζί της.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved