Βίκυ Χαντζή: «Μοιραία η επικαιρότητα είναι πυξίδα για όλους µας»
Media

Βίκυ Χαντζή: «Μοιραία η επικαιρότητα είναι πυξίδα για όλους µας»

Η Βίκυ Χαντζή η οποία έχει αναλάβει τα ηνία της ενημέρωσης το πρωί στον Alpha με τον Πέτρο Καρσιώτη, μιλάει για την σκληρή επικαιρότητα αλλά και για το "φλερτ" της με την ψυχαγωγία...

Συνεργάζεστε και πάλι με τον Πέτρο Καρσιώτη έπειτα από 10 χρόνια.

Με τον Πέτρο γνωριζόµαστε 20 χρόνια και είµαστε ιδανικά «ταιριαστοί αταίριαστοι». Μπορεί το ρεπορτάζ µας να είναι διαφορετικό, ταιριάζουµε απόλυτα, όµως, στις αξίες και στη συµπεριφορά. Είναι εργατικός, εξαιρετικά ευγενής στον αέρα, έχει χιούµορ και είναι ανοιχτός σε νέες ιδέες. Το σηµαντικότερο, όµως, είναι πως σέβεται και εκτιµά ο ένας τη δουλειά του άλλου. Υπάρχει αγάπη και εµπιστοσύνη και απολαµβάνουµε αυτό που κάνουµε.

Φέτος το καλοκαίρι η ενημέρωση έχει την τιμητική της;

Αναµφισβήτητα. Και δεν υπάρχει άλλη επιλογή. ∆υστυχώς φέτος την αρχισυνταξία στα κανάλια ανέλαβε η ίδια η ζωή και µάλιστα µε πολύ σκληρό τρόπο… Αυτό που µας συγκλόνισε όλους αναµφισβήτητα ήταν η δολοφονική πυρκαγιά στην ανατολική Αττική που αποτέφρωσε περιουσίες και ξεκλήρισε οικογένειες. Παράλληλα, θα σας θυµίσω, τρέχουν οι εξελίξεις στο Μακεδονικό και στα ελληνοτουρκικά, µε κύριο θέµα, βεβαίως, την παράνοµη κράτηση των στρατιωτικών µας στις φυλακές της Ανδριανούπολης. Μοιραία η επικαιρότητα είναι πυξίδα για όλους µας.

Η ψυχαγωγία είναι ένα κομμάτι που σας ενδιαφέρει;

Ασφαλώς. Είτε µόνη της, είτε συνδυαστικά µε την ενηµέρωση, όπως κάνουµε στην εκποµπή. Το infotainment, νοµίζω, το mix and much ενηµέρωσης και ψυχαγωγίας, είναι ο πιο επιτυχηµένος συνδυασµός στην τηλεόραση παγκοσµίως.

Εχετε μια αμεσότητα με τους τηλεθεατές. Εχετε δουλέψει πάνω σε αυτό;

∆εν ήµουν πάντα έτσι, οµολογώ. Είχα εγκλωβίσει τη Βίκυ στην ξύλινη γλώσσα της ενηµέρωσης για αρκετά χρόνια. Σιγά-σιγά, όµως, πέταξα το «καθώς πρέπει» και κράτησα το «από καρδιάς»!

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved