Βίκυ Χαντζή: «Μπορώ να πω πως είµαι πιο κοντά στην ιδέα της οικογένειας από ό,τι στο παρελθόν»
Media

Βίκυ Χαντζή: «Μπορώ να πω πως είµαι πιο κοντά στην ιδέα της οικογένειας από ό,τι στο παρελθόν»

Η Βίκυ Χαντζή η οποία παρουσιάζει το πρωινό ενημερωτικό πρόγραμμα μαζί με τον Πέτρο Καρσιώτη, μιλάει για το ρεπορτάζ που υπηρετεί εδώ και περίπου είκοσι χρόνια αλλά και για το αν είναι έτοιμη να κάνει οικογένεια... 

Μέσα από τα ρεπορτάζ σας αναδεικνύετε ιστορίες ανθρώπων. Υπάρχει κάποια που ξεχωρίζετε;

Ξεχωρίζω την ιστορία της Ειρήνης από την Εύβοια. Ξεχωρίζω την ιστορία του Βασίλη από τη Χαλκίδα καθώς και την ιστορία του Πλάτωνα και της ∆ώρας από τη Σαρωνίδα. Ολοι τους νέοι άνθρωποι που έπαιξαν σκληρό µποξ µε την κρίση. Κατάφεραν, όµως, στον τελευταίο γύρο να σταθούν και πάλι στα πόδια τους, έχοντας εφόδιο µια ιδέα και ακλόνητη πίστη σε αυτή.

Βρίσκεστε σχεδόν 20 χρόνια στη δημοσιογραφία. Δεχθήκατε ποτέ ρατσιστικές συμπεριφορές λόγω της εξωτερικής σας εμφάνισης;

Κοίταξε, στους ανθρώπους θα καθρεφτίσεις όλες τις συµπεριφορές. Το θέµα είναι σε ποια θα επιλέξεις εσύ να εστιάσεις και πόση ενέργεια από τη ζωή σου θα ξοδέψεις σε αυτή. Σε έναν εργασιακό χώρο πάντα υπάρχουν συµπεριφορές που µπορεί να σε ζορίσουν. Ολα, όµως, είναι θέµα διαχείρισης. ∆εν υπάρχουν λύκοι αν δεν υπάρχουν πρόβατα.

Παρακολουθείτε τηλεόραση. Τι σας αρέσει να βλέπετε;

Οσο οξύµωρο και αν ακούγεται, οι άνθρωποι της τηλεόρασης είναι και οι άνθρωποι που βλέπουν λιγότερο τηλεόραση. Γιατί τη ζουν από µέσα. Βλέπω κυρίως δελτία ειδήσεων στο κανάλι και το βράδυ επιστρέφοντας σπίτι θα µείνω στην εκποµπή που θα έχει το πιο ενδιαφέρον θέµα ή θα δω µια ωραία ταινία.

Είστε εργασιομανής;

Είναι αλήθεια πως πολλές φορές χάνω την αίσθηση του χρόνου... Το λες και τύχη όµως, γιατί κάνω µια δουλειά που µετά από τόσα χρόνια µε συναρπάζει εξίσου.

Αυτό σημαίνει ότι έχετε κάνει αρκετές θυσίες στην προσωπική σας ζωή;

Η λέξη «θυσία» είναι βαριά. Προτιµώ τη λέξη «επιλογή».

Η οικογένεια είναι στα πλάνα σας;

Μπορώ να πω πως είµαι πιο κοντά στην ιδέα από ό,τι στο παρελθόν.

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved