Αντωνοπούλου-Ρογκάκος: «Πρέπει ο τηλεθεατής να αποκτά μια σφαιρική εικόνα της επικαιρότητας»
Media

Αντωνοπούλου-Ρογκάκος: «Πρέπει ο τηλεθεατής να αποκτά μια σφαιρική εικόνα της επικαιρότητας»

Καθημερινά από νωρίς το πρωί, η Μπάγια Αντωνοπούλου και ο Νίκος Ρογκάκος παρουσιάζουν το «Καλοκαίρι μαζί στις 07:00», στον ΑΝΤ-1, βάζοντας τη δική τους προσωπική πινελιά στην τηλεοπτική ενημέρωση.       

-Ποιες ειδήσεις σας συγκλονίζουν;

Μπ. Α.: «Ειδήσεις που έχουν να κάνουν με παιδική κακοποίηση -και έχουν έξαρση τον τελευταίο καιρό. Δεν μπορώ να φανταστώ πώς μπορεί ένας άνθρωπος να κακοποιεί ένα μικρό παιδί. Και μάλιστα, πολλές φορές, να είναι συγγενής του. Ο μπαμπάς ή ο παππούς. Πραγματικά, με σοκάρει».

Ν. Ρ.: «Εκείνες που έχουν να κάνουν με παιδιά, ηλικιωμένους και ανθρώπους με αναπηρία. Δεν επιτρέπω σε κανέναν να χλευάζει τέτοιες καταστάσεις, να τις προσπερνά με αφέλεια. Τρέφω μεγάλο σεβασμό στην πρώτη και τρίτη ηλικία, γιατί είναι και οι δύο ανήμπορες να αντιδράσουν σε ό,τι κακό τους συμβαίνει. Γι' αυτό, λοιπόν, σεβασμός».

-Τι χαρακτηρίζει ένα πλήρες δελτίο ειδήσεων;

Μπ. Α.: «Πρέπει -κατά τη γνώμη μου- να εμπεριέχει όλα τα θέματα της καθημερινότητας. Να μπορεί ο τηλεθεατής να αποκτά μια σφαιρική εικόνα της επικαιρότητας».

Ν, Ρ.: «Η πολιτική και οικονομική επικαιρότητα, η κοινωνία μπροστά, τα αστυνομικά και δικαστικά θέματα, η διεθνής ειδησεογραφία και τα αθλητικά. Ο κόσμος πρέπει να λαμβάνει την πληροφορία και εκείνος να κρίνει τι θα κρατήσει και τι όχι»;

-Από ποια προσωπικότητα θα θέλατε να πάρετε συνέντευξη;

Μπ. Α.: «Από τον Νέλσον Μαντέλα, αν ήταν εν ζωή. Το μεγάλο αγωνιστή για την εξάλειψη των φυλετικών ανισοτήτων και διακρίσεων».

Ν.Ρ.: «Τον Μαχάτμα Γκάντι, αλλά δεν ζει! Γιατί, πολύ απλά, ήταν ο εμπνευστής της μεθόδου της παθητικής αντίστασης, χωρίς τη χρήση βίας έναντι των καταπιεστών».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved