Βαγγέλης Γιακουμής: «Παρά τις δυσκολίες δεν το έβαλα ποτέ κάτω»
Media

Βαγγέλης Γιακουμής: «Παρά τις δυσκολίες δεν το έβαλα ποτέ κάτω»

Όλα όσα δεν γνωρίζατε για τον Βαγγέλη Γιακουμή.

«Δουλεύω από 15 ετών, σε πολλές και διαφορετικές δουλειές, μέχρι να αρχίσω να εργάζομαι ως δημοσιογράφος. Ταυτόχρονα πήγαινα νυχτερινό σχολείο, γι' αυτό το πρωί εργαζόμουν, κάνοντας διάφορα επαγγέλματα. Αν τα μετρήσω, θα είναι σίγουρα πάνω από δέκα. Βοηθός μηχανικός αυτοκινήτων, υπάλληλος σε διάφορα εμπορικά καταστήματα, βοηθός ηλεκτρολόγου σε οικοδομές και πολλά ακόμα. Το νυχτερινό σχολείο είναι μεγάλη σχολή. Πόσο μάλλον όταν σε μικρή ηλικία είσαι αναγκασμένος να ξυπνάς όχι σαν όλα τα παιδιά της ηλικίας σου, αλλά πολύ πρωί, χειμώνα καλοκαίρι, για να πάρεις δυο συγκοινωνίες για τη δουλειά. Οι λόγοι που επέλεξαν οι δικοί μου τότε να φοιτήσω σε νυχτερινό του Περιστερίου δεν ήταν μονό οικονομικοί, αλλά και γιατί μου άρεσε ως παιδί η τεχνική κατεύθυνση.

Παρά τις δυσκολίες δεν το έβαλα ποτέ κάτω. Σπούδασα οικονομικά και αμέσως μετά το Ναυτικό, όπου υπηρέτησα τη θητεία μου, στράφηκα εξ ολόκληρου στη δημοσιογραφία. Είμαι ευτυχής γιατί μέσα από το επάγγελμα .μου γνώρισα αρκετούς σημαντικούς ανθρώπους, αλλά και-"απλούς, που όλοι τους κάτι είχαν να πουν.

Η οικογένειά μου είναι που πλέον μετράει για μένα. Ο γιος μου, που είναι επιστήμονας, βιοχημικός με μαστερ στον καρκίνο, η γυναίκα μου και τα κοντινά μου πρόσωπα, που τα προστατεύω και τα αγαπώ.»

Πηγή: Τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved