Kara Sevda: Η μεγάλη αποκάλυψη και ο πυροβολισμός!
Media

Kara Sevda: Η μεγάλη αποκάλυψη και ο πυροβολισμός!

Μια μεγάλη αποκάλυψη για τον θάνατο του Ωζάν θα έχει ως αποτέλεσμα τον πυροβολισμό της Ζεϊνέπ από την Βιλντάν στη συνέχεια της καθημερινής σειράς του ΣΚΑΪ «Kara Sevda». Όλα διαδραματίζονται μπροστά στα μάτια του σοκαρισμένου Κεμάλ, ο οποίος κρατά αιμόφυρτη την αδελφή του.

Ένα βίντεο είναι αρκετό για να ανατρέψει τη ζωή όλων. Όπως θα δούμε στα προσεχή επεισόδια, ο Εμίρ στέλνει στον Κεμάλ οπτικό υλικό, το οποίο δείχνει τη Ζεϊνέπ να πνίγει με ένα μαξιλάρι τον Οζον. Όταν αυτό το βλέπει και η Νιχάν, εξοργίζεται με την κοπέλα κατηγορώντας την πως εκείνη ευθύνεται για τον θάνατο του αδελφού της. Στη συνέχεια, η Ζεϊνέπ, φανερά αναστατω¬μένη, συναντάει τον Εμίρ κατηγορώντας τον πως την εκμεταλλεύτηκε καταστρέφοντάς της τη ζωή.

Εκείνος, όμως, της εξηγεί πως τα έχει κανονίσει όλα προκειμένου να τη φυγαδεύσει και να ζήσει μακριά από όλους φέρ¬νοντας στον κόσμο το παιδί τους. Εκείνη, μην έχοντας άλλη λύση, τον εμπιστεύεται. Την ίδια στιγμή, η Νιχόν καταγγέλλει στην Ασφάλεια πως η Ζεϊνέπ σκότωσε τον αδελφό της ενώ ο Κεμάλ παλεύει να αποδείξει πως το βίντεο είναι προϊόν μοντάζ. Την επόμενη μέρα, η Νιχάν, ποτισμένη με μίσος, ψάχνει να βρει τη Ζεϊνέπ.

Όταν τη συναντάει, της επιτίθεται ρίχνοντάς την κάτω. Η κοπέλα, τότε, έχει έντονη αιμορραγία και αποκαλύπτει στη Νιχάν ότι είναι έγκυος. Η τελευταίο την οδηγεί αμέσως στο νοσοκομείο. Την ίδια στιγμή, η Βιλντάν μαθαίνει ότι ο γιος της δολοφονήθηκε και καταρρακώνεται. Όταν ο Εμίρ ενημερώνεται για τη νοσηλεία της Ζεϊνέπ, πηγαίνει αμέσως εκεί και την παίρνει κρυφά από όλους.

Οι δυο τους περνούν το τελευταίο τους βράδυ μαζί, με τον νεαρό να δείχνει για πρώτη φορά τπν ευαίσθητη και τρυφερή πλευρά του. Το επόμενο πρωί, οι δρόμοι τους χωρίζουν σύμφωνα με το σχέδιό του... Ο Κεμάλ μαθαίνει για την αναχώρηση της αδελφής του και ενημερώνει τη Νιχάν. Οι δυο τους κατευθύνονται εκεί χωρίς η κοπέλα να γνωρίζει πως η Βιλντάν, η οποία έχει μάθει την αλήθεια, την παρακολουθεί.

Ο Εμίρ αποχωρεί από το λιμάνι και η Ζεϊνέπ προτού επιβιβαστεί στο σκάφος αποφασίζει να του τηλεφωνήσει για τελευταία φορά. Τότε, η κοπέλα ακούει τη Νιχάν να τη φωνάζει και ο Εμίρ σαστίζει όταν συνειδητοποιεί πως το σχέδιό τους αποκαλύφθηκε, Ξαφνικά εμφανίζεται μπροστά τους η Βιλντάν κρατώντας ένα όπλο και σημαδεύει τη Ζεϊνέπ. Η κοπέλα κοιτάζει σοκαρισμένη, ενώ η Νιχάν προσπαθεί να την αποτρέψει.

Πηγή: My TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved