Media

Λύγισαν όταν άκουσαν τον Παπαγιάννη να αποκαλύπτει τον λόγο του ξαφνικού θανάτου της δημοσιογράφου

Gossip-tv Team

Με μία πολύ δυσάρεστη είδηση για τον δημοσιογραφικό κόσμο ξεκίνησαν την εκπομπή «Παιδιά από σπίτι» σήμερα το πρωί οι συντελεστές της.

Η Νατάσα Βαρελά, μόλις στα 30 της χρόνια, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, βυθίζοντας στην απόλυτη θλίψη την οικογένειά της και τους ανθρώπους που συνεργάστηκαν μαζί της.

Ανάμεσά τους και η Τζωρτζέλα Κόσιαβα η οποία δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της στον «αέρα» της εκπομπής. Σε τηλεφωνική παρέμβαση του Γιάννη Παπαγιάννη ο οποίος ήταν οικογενειακός φίλος της Ν. Βαρελά και αποκάλυψε με ανάρτησή του στο facebook τον ξαφνικό θάνατό της τα ξημερώματα μίλησε για τις τελευταίες στιγμές της.

«Ήταν 3 το πρωί όταν εμφάνισε υψηλό πυρετό και πολύ έντονο πόνο στο στομάχι και δύο ώρες αργότερα κατέληξε» είπε ο Γ. Παπαγιάννης εξηγώντας πως η επίσημη εκδοχή για τον θάνατό της είναι «διάτρηση στομάχου».

Ο ίδιος αποκάλυψε πως η νεαρή δημοσιογράφος τις τελευταίες δέκα ημέρες αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας που όμως κανείς δεν περίμενε πως θα οδηγούσαν και στον θάνατό της… Δείτε παρακάτω το βίντεο…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved