Video: Η πρεμιέρα του Tv WeekEnd
Media

Video: Η πρεμιέρα του Tv WeekEnd

Πρεμιέρα έκανε σήμερα το καινούριο TV Weekend με παρουσιάστρια την Άννα Λιβαθυνού, που συμπτωματικά έχει σήμερα τα γενέθλια της.

«Θέλω να πώ ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους του Alter που μου εμπιστεύθηκαν αυτή τη θέση και υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό», δήλωσε η Αννα Λιβαθυνού, από την θέση της παρουσιάστριας πλέον του TV Weekend, που κάλλιστα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως δώρο γενεθλίων σ’ εκείνη. Η πρεμιέρα συνέπεσε με τα γενέθλιά της, για τα οποία μάλιστα δέχθηκε τις ευχές των συνεργατών στον «αέρα».

Αρκετά αγχωμένη στην πρεμιέρα της ως οικοδέσποινα πλέον εκπομπής, πράγμα πολύ φυσιολογικό, η δημοσιογράφος καλωσόρισε τους νέους, αλλά και τους παλιούς συνεργάτες του TV Weekend. Στο επιτελείο της εκπομπής εντάχθηκαν φέτος η Κλεοπάτρα Πατλάκη, που πήρε «μεταγραφή» από τον Alpha και το Κους-Κους και ο Δημήτρης Σαράντος. Οι δύο συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι δεν συνεργάζονται για πρώτη φορά, αφού μαζί με την Κατερίνα Καραβάτου παρουσίαζαν πριν από πολλά χρόνια το Κους-Κους, που στα πρώτα του «βήματα» μεταδιδόταν το πρωί.

Από τους περυσινούς συνεργάτες, παρέμειναν η Ελεάννα Τρυφίδου, ο Μιχάλης Ροδόπουλος και η Ολγα Λαφαζάνη.


Δείτε το video:




©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved