Έλα στη θέση μου: Οι νέες περιπέτειες και η απειλή από το παρελθόν
Media

Έλα στη θέση μου: Οι νέες περιπέτειες και η απειλή από το παρελθόν

Νέες περιπέτειες και έναν μεγάλο κίνδυνο που έχει ρίζες στο παρελθόν επιφυλάσσει η σεναριακή ομάδα της κωμικής σειράς του Alpha «Έλα στη θέση μου» στους ήρωες της οικογένειας Σοφοκλέους τη νέα σεζόν, που πρόκειται να ξεκινήσει σύντομα στους δέκτες μας.

Τους πρωτογνωρίσαμε όταν ένα τυχαίο παιχνίδι της μοίρας, ένα μοιραίο λάθος, το οποίο συνέβη πριν από δεκαετίες σε ένα μαιευτήριο στα Σπάτα, έφερε τα πάνω-κάτω στη ζωή της κραταιάς επιχειρηματικής οικογένειας Σοφοκλέους. Η Αιμιλία, που αποτελεί τον πυρήνα τους, κατάφερε, ωστόσο, να διατηρήσει τις ισορροπίες τόσο στην επιχείρηση τους, όσο και μέσα στην οικογένεια, που πλέον αποτελείται από τους δύο γιους της, Βλάση και Αχιλλέα, και τα ανίψια της, Δαμιανό και Σύλβια. Βέβαια, στη συνέχεια είδαμε συγκρούσεις και ανατροπές μεταξύ των μελών της οικογένειας που προκάλεσαν πληθώρα αρνητικών συνεπειών, αλλά και μια μεγάλη απειλή που άκουγε στο όνομα Μένη Σουλτς. Πρόκειται, λοιπόν, για μία οικογένεια που πέρασε από χιλιάδες κύματα, έγινε στόχος αδίστακτων ανθρώπων και τα χτυπήματα της μοίρας φαίνεται να μην έχουν τέλος...

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του περιοδικού Mytv, στον νέο, 3ο κύκλο της καθημερινής σειράς το τηλεοπτικό κοινό πρόκειται να παρακολουθήσει την οικογένεια Σοφοκλέους να έρχεται αντιμέτωπη με μια νέα απειλή, που έχει ρίζες στο μακρινό παρελθόν.

Η νέα σεζόν βρίσκει τα μέλη της οικογένειας Σοφοκλέους διαλυμένα διότι από τη μία μαίνεται ο πόλεμος μεταξύ του Δαμιανού και της Σύλβιας, καθώς, όπως είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο της 2ης χρονιάς, ο πρώην πρόεδρος της SofoExpess έστειλε στη φυλακή την αδελφή του και τον σύζυγο της Μάκη για τις παράνομες δραστηριότητες της Σοφούλας, ενώ παράλληλα τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας κάνουν προσπάθειες να ανακτήσουν την κυριαρχία στην εταιρεία τους. Βέβαια, αυτό που πρόκειται να έρθει στη ζωή τους είναι ακόμα χειρότερο και πολύ πιο επικίνδυνο. Με βάση τις πληροφορίες μας, ένα πρόσωπο-μυστήριο βάζει στο στόχαστρο όλη μεν την οικογένεια, αλλά κυρίως την Αιμιλία. Σκοπός του είναι να καταφέρει να τους διαλύσει και να τους πάρει τα πάντα. Ο λόγος αυτών των εκδικητικών πράξεων που θα παρακολουθήσουμε κρύβεται στο παρελθόν. Ποιο είναι άραγε αυτό το πρόσωπο και τι κακό είχε συμβεί παλιά που το οδηγεί στον δρόμο της εκδίκησης; Πώς θα αντιδράσουν οι ήρωες όταν μάθουν τις προθέσεις του; Η νέα αυτή απειλή θα τους φέρει ξανά κοντά μεταξύ τους ή θα καταφέρει να τους διαλύσει; Πολύ σύντομα όλες οι απαντήσεις θα δοθούν επί της μικρής μας οθόνης.

Πηγή: Mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved