Τα φτερά του έρωτα: Η νέα τουρκική σειρά που έρχεται στην Ελλάδα
Media

Τα φτερά του έρωτα: Η νέα τουρκική σειρά που έρχεται στην Ελλάδα

Με «Τα φτερά του έρωτα» θα πετάξουν ο Μπουράκ Οζτσιβίτ, που αγαπήσαμε μέσα από τη μεγάλη επιτυχία «Kara Sevda», και η Φαχριγέ Εβτσέν, η οποία μας συστήθηκε μέσα από τη σειρά «Αιώνια αγάπη», στη νέα τουρκική σειρά που έρχεται στην Ελλάδα.

Η Φεριντέ είναι σωστό αγρίμι. Ο Καμράν είναι ο άντρας που ονειρεύεται κάθε κορίτσι, ο οποίος όμως έχει σχέση με μια πολύ μεγαλύτερη του γυναίκα. Ένα ψέμα που θα πει η Φεριντέ στις συμμαθήτριες της, θα σταθεί αφορμή για να καταλάβουν ότι είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλον.

Η Φεριντέ (Φαχριγέ Εβτσέν) χάνει τη μητέρα της και ο πατέρας της αποφασίζει να τη βάλει εσώκλειστη σε ένα καλό σχολείο. Τα Σαββατοκύριακα, όμως, και όλες τις γιορτές τις περνά στο σπίτι της θείας της, μαζί με τα ξαδέλφια της, Καμράν (Μπουράκ Οζτσιβίτ) και Νετζμιγέ (Εμπρού Χελβατζίογλου). Όταν πεθαίνει και ο πατέρας της, η οικογένεια αυτή θα είναι το μόνο της στήριγμα.

Ατίθαση καθώς είναι, δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τα ξαδέλφια της. Ο Καμράν την αποφεύγει, ενώ η Νετζμιγέ τη ζηλεύει γιατί μονοπωλεί το ενδιαφέρον της μητέρας της. Τα χρόνια περνούν, ο Καμράν γίνεται γιατρός και ο πιο περιζήτητος νέος της περιοχής. Η Φεριντέ, που συνεχίζει να είναι αγρίμι, λέει ψέματα στις φίλες της ότι έχει σχέση μαζί του για να τις πικάρει. Στην πραγματικότητα, ο Καμράν έχει σχέση με μια πολύ μεγαλύτερη του γυναίκα, η οποία είναι φίλη της μητέρας του.

Η ΙΝΤΡΙΓΚΑ

Όταν η Φεριντέ το μαθαίνει, τον αναγκάζει να υποδυθεί τον ερωτευμένο μαζί της, προκειμένου να μην αποκαλύψει το μυστικό του. Εκείνες δέχεται κι ενώ ανάμεσα τους υπάρχει μια πολύ μεγάλη κόντρα, μπροστά τις φίλες της το παίζουν ερωτευμένοι. Στη ζωή της Φεριντέ, όμως, μπαίνει κι ένας άλλος άντρας, ο Σελίμ (Ντενίζ Τζελίλογλου), συνάδελφος του Καμράν στο νοσοκομείο. Ο πατριός του που μισεί θανάσιμα την οικογένεια του Καμράν, του ζητά να κερδίσει την καρδιά της Φεριντέ και να την κάνει γυναίκα του με στόχο να καρπωθεί ο ίδιος τη μεγάλη περιουσία που της έχει αφήσει ο πατέρας της. Η ευκαιρία του δίνεται, όταν, μπερδεύοντας τη με κάποια άλλη ασθενή, της λέει ότι είναι ετοιμοθάνατη και θα βρει τρόπο να τη θεραπεύσει.

Κι ενώ ο Σελίμ μαθαίνει κάποια στιγμή την αλήθεια, δεν της λέει τίποτα, αφού στο μεταξύ έχει ερωτευτεί στην πραγματικότητα τη Φεριντέ. Μόνο που την καρδιά του Σελίμ διεκδικεί η αδελφή του Καμράν, η Νετζμιγέ. Κι ενώ η Φεριντέ και ο Καμράν αρχίζουν σιγά σιγά να συνειδητοποιούν ότι πίσω από αυτήν την κόντρα που υπάρχει ανάμεσα τους κρύβεται ένας μεγάλος έρωτας, μια σειρά από γεγονότα θα τους κρατήσουν μακριά και θα πρέπει να παλέψουν με όλες τις δυνάμεις τους για να μπορέσουν να ξανασμίξουν.

Πηγή: Τηλεθεατής

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved