Μπάγια Αντωνοπούλου: «Σκέφτομαι πολύ πριν πάρω μια απόφαση»
Media

Μπάγια Αντωνοπούλου: «Σκέφτομαι πολύ πριν πάρω μια απόφαση»

Η Μπάγια Αντωνοπούλου και ο Νίκος Ρογκάκος έχουν αναλάβει την πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 και ενημερώνουν το κοινό μέσα από την εκπομπή τους, «Καλοκαίρι μαζί στις 7».

Οι δυο συνεργάτες έδωσαν κοινή συνέντευξη και απάντησαν σε όλα.

-Σας αρέσει να ρισκάρετε;

Μπ. Α.: «Πλέον, σκέφτομαι πολύ πριν πάρω μια απόφαση και τη ζυγίζω στο μυαλό μου καλά. Αυτό με έχει βοηθήσει, αρκετές φορές, να μην κάνω λάθος επιλογές» τόνισε στον Τηλεθεατή.

Ν. Ρ.: «Μου αρέσει να παλεύω για να πετύχω τους στόχους μου, και ας μην ξέρω τι βρίσκεται στην αντίπερα όχθη. Έτσι με έμαθε η οικογένεια μου, ο πατέρας μου και η μητέρα μου. Με την ευκαιρία, θα μου επιτρέψετε να τους ευχαριστήσω για ό,τι έχουν κάνει για μένα και τον αδελφό μου, που έχασα το 2009. Και είναι η πρώτη φορά που το κάνω δημόσια. Δεν συνηθίζω να μιλώ για την προσωπική μου ζωή. Είναι οι καλύτεροι γονείς του κόσμου, για μένα, και αν ζούσε και ο αδελφός μου, θα έλεγε ακριβώς το ίδιο. Πριν από δύο χρόνια έχασα-και τον πατέρα μου και θεωρώ ότι θα βρίσκεται με τον αδελφό μου».

-Στην προσωπική ζωή σας, τι επιλέγετε;

Μπ. Α.: «Επιθυμώ να μου δίνει χαρά και γαλήνη. Να έχω ανθρώπους φωτεινούς γύρω μου, που να με αγαπούν και να έχουν κατανόηση».

Ν. ΡΙ: «Οι ρυθμοί είναι τόσο έντονοι, που θέλω ηρεμία, καλούς φίλους και την οικογένεια μου. Μία γλυκιά κουβέντα, χιούμορ και καλή μουσική. Δεν θέλω κανείς να ασχολείται με την προσωπική μου ζωή».

-Έχετε φράσεις-φάρους στη ζωή σας;

Μπ. Α.: «Αυτό που λένε "μια ζωή την έχουμε". Αξίζει να κοιτάς πάντα τη θετική πλευρά της ζωής και να χαμογελάς, ότι και αν συμβαίνει».

Ν. Ρ.: «Μας την έλεγαν πάντα, σε μένα και τον αδελφό μου, ο πατέρας μου και η μητέρα μου. Προσπαθώ να το κάνω πράξη κάθε μέρα: "Καλοχαιρέτα τους πεζούς όταν καβαλικεύεις, για να σε χαιρετούν και αυτοί όταν θα ξεπεζέψεις". Δηλαδή, η σεμνότητα και η ταπεινότητα. Ότι έχουμε ανάγκη ακόμη και το μυρμήγκι!».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved