Νικολέτα Ράλλη: «Πρώτα διάβασα ότι θα κάνω το πρωινό του ΑΝΤ1 και µετά µου έκαναν την πρόταση»
Media

Νικολέτα Ράλλη: «Πρώτα διάβασα ότι θα κάνω το πρωινό του ΑΝΤ1 και µετά µου έκαναν την πρόταση»

Η Νικολέτα Ράλλη βρίσκεται στο τιμόνι της πρωινής ζώνης του ΑΝΤ1 φέτος το καλοκαίρι με την εκπομπή Καλοκαίρι Μαζί στις 10 και μιλάει τόσο για την ευχάριστη έκπληξη της πρότασης που της έγινε για τη συγκεκριμένη δουλειά όσο και για τον συμπαρουσιαστή της Νίκο Αναδιώτη... 

Διαβάστε τι είπε...

Βρίσκεσαι στο «τιμόνι» της πρωινής εκπομπής «Καλοκαίρι μαζί στις 10». Εκανες δεύτερες σκέψεις όταν σου έκαναν την πρόταση;

Η πρόταση για την εκποµπή µού έγινε δέκα µέρες πριν από την πρεµιέρα, ενώ ήµουν ακόµη στη Θεσσαλονίκη (σ.σ.: παρουσίαζε µαγκαζίνο στο Mακεδονία TV). Μάλιστα, πρώτα διάβασα ότι θα κάνω το πρωινό και µετά µου έκαναν την πρόταση (γέλια).

Γράφτηκε ότι θα κάνεις το πρωινό του Σαββατοκύριακου στον ΑΝΤ1. Ισχύει;

∆εν ξέρω κάτι γι’ αυτό. Και εγώ το έχω ακούσει από δηµοσιογράφους, όµως δεν υπάρχει καµία πρόταση από το κανάλι. Το θεωρώ εντελώς φυσιολογικό που δεν έχει γίνει τέτοιου είδους κουβέντα, γιατί τώρα είµαστε όλοι αφοσιωµένοι σε αυτό που κάνουµε.

Σε δυσκόλεψε κάτι στην εκπομπή; Αν και είσαι πλέον έμπειρη στην παρουσίαση…

∆εν µε δυσκόλεψε κάτι. Παρόλο που είχαµε πολύ λίγο χρόνο για να προετοιµαστούµε, καταφέραµε µε τον αρχισυντάκτη µου, τον Νίκο Παρτσώλη, και την Κατερίνα Γιαννακοπούλου να χτίσουµε µαζί την οµάδα µας.

Πώς εξελίχθηκε αυτή η τηλεοπτική πτήση; Συνέπεσε, δυστυχώς, και με την τραγική επικαιρότητα λόγω των πυρκαγιών.

Το χειρότερο που µπορεί να σου συµβεί είναι να κάνεις ψυχαγωγία και να καίγεται ο τόπος. Φέτος έγινε κυριολεκτικά. Είναι όµως η δουλειά µας. Εννοείται ότι δεν θα βγεις να τραγουδήσεις και να χορέψεις, όµως πρέπει να παρουσιάσεις τα θέµατά σου. Εµείς δεν βγήκαµε ούτε κατά τη διάρκεια του τριήµερου πένθους αλλά και ολόκληρη την εβδοµάδα. ∆εν το κάναµε γιατί έτσι έπρεπε, αλλά γιατί έτσι νιώθαµε.

Είναι η πρώτη φορά που έχεις συμπαρουσιαστή. Ευκολότερα ή δυσκολότερα τα πράγματα;

Πριν το ζήσω, µε φόβιζε λίγο. Ακριβώς γιατί είχα µάθει να δουλεύω µόνη και εννοώ στο κοµµάτι της παρουσίασης, γιατί γενικά πάντα ήµουν σε οµάδες. Τελικά, το να µπορείς να µοιραστείς την ευθύνη και µε κάποιον άλλον είναι υπέροχο. Εγώ, µέχρι να εµπιστευτώ τον Νίκο, δεν µπορούσα να τον αφήσω να το πάρει πάνω του (γέλια). Ο Νίκος δεν είχε ξανακάνει το συγκεκριµένο πράγµα, ενώ εµένα πάντα αυτή ήταν η δουλειά µου. Αν µου επιτρέπεται να πω κάτι γι’ αυτό, θα πω ότι ο Νίκος δεν έχει καµία σχέση µε τον Νίκο της πρώτης εβδοµάδας στην εκποµπή.

Ως χαρακτήρας ο Νίκος Αναδιώτης σού ταιριάζει;

Πάρα πολύ. Είναι η ήρεµη δύναµη. Μου αρέσει, γιατί είναι πολύ αξιοπρεπής και πολύ καλό παιδί.

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved