Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Η εποχή των ειδώλων τελείωσε»
Media

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Η εποχή των ειδώλων τελείωσε»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μιλά για όλα και απαντά σε ερωτήσεις σχετικά με την ελληνική τηλεόραση. Από τη νέα γενιά παρουσιαστών ποιους ξεχωρίζει;

«Πολλούς, την Άννα Μπουσδούκου για παράδειγμα. Κρίμα που αποχωρεί από την τηλεόραση. Χρειάζεται η τηλεόραση τέτοιους ανθρώπους, που μπορούν να χειριστούν το infotainment. Το infotainment που επί της ουσίας δεν έχει γίνει ακόμη στην Ελλάδα. Να χειρίζεσαι με απλό και ήρεμο ύφος όλα τα" θέματα. Ούτε δασκαλίστικο, ούτε καρναβαλίστικο. Αυτό το έχει η Άννα. Φεύγουν οι καλοί...» τόνισε στο TV Έθνος.

-Το Μega υπήρξε «φυτώριο» νέων παρουσιαστών. Χωρίς να μπω σε ονοματολογία, οι περισσότεροι έχουν πια τις δικές τους εκπομπές. Το «ζηλεύεις» αυτό;

«Οχι και στο λέω ειλικρινά. Η ζήλια θολώνει την κρίση. Χαίρομαι για όσους γίνεται το όνειρο τους πραγματικότητα Χαίρομαι για παράδειγμα που η Κατερίνα Καινούργιου έχει την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Epsilon TV. Χαίρομαι που η Ελένη Τσολάκη και η Κατερίνα Ζαρίφη -χωρίς να είναι στη δική μου γενιά- έχουν και αυτές την ευκαιρία που έπρεπε να τους έχει δοθεί καιρό τώρα. Από την άλλη, όμως, Αλέξη, και πολλοί από τη γενιά μου που ξεκινήσαμε μαζί έχουν εξαφανιστεί. Δεν έχω κανένα παράπονο. Δεν πικραίνομαι, λέω στον εαυτό μου «θα 'ρθει και η δική μου σειρά».

-Πώς θα διαμορφωθεί το τηλεοπτικό τοπίο τη νέα σεζόν;

«Τελείωσε η εποχή που ταυτιζόταν ο τηλεθεατής με το κανάλι. Που με σταματούσαν στον δρόμο και μου έλεγαν «Μπράβο, Δημήτρη, εμείς μόνο Μega βλέπουμε». Δεν υπάρχουν κανάλια, υπάρχουν εκπομπές. Το δεύτερο χαρακτηριστικό είναι πως οι παρουσιαστές δεν είναι αυτό που ήταν. Ο κόσμος τους έχει απομυθοποιήσει. Η εποχή των ειδώλων τελείωσε. Μιλάμε για μια τηλεόραση που θα... ιντερνετίζει. Χωρίς να σημαίνει ότι η τηλεόραση τελειώνει. Το Ιντερνετ θα λειτουργεί επικουρικά στην τηλεόραση. Τελειώνουν επίσης τα συμβόλαια. Οι παρουσιαστές θα επιλέγονται για συγκεκριμένα projects, συγκεκριμένης χρονικής διάρκειας. Ενδεχομένως να είμαι και ένα από τα τελευταία συμβόλαια (γέλια). Και θα έχουμε συνεργασίες των νέων με τους παλιούς. Τίποτα δεν θα είναι για να μείνει εάν δεν τα φέρνει.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved