Άκης Πετρετζίκης: Σε... δυο κουζίνες του Alpha!
Media

Άκης Πετρετζίκης: Σε... δυο κουζίνες του Alpha!

Το φετινό καλοκαίρι ο πρώτος Ελληνας masterchef Άκης Πετρετζίκης έγινε το μήλον της Έριδος για δύο κανάλια, τον ΣΚΑΪ και τον Αlpha.

Από τη μία πλευρά, ο σταθμός του Φαλήρου ήλπιζε σε συνέχιση της συνεργασίας του με τον ταλαντούχο και δημοφιλή σεφ στην εκπομπή μαγειρικής «Kitchen Lab». Από την άλλη, ο Alpha τον διεκδίκησε για μια πολύ φιλόδοξη νέα παραγωγή, το «Bake off Greece», έναν διαγωνισμό ζαχαροπλαστικής με στοιχεία reality για ερασιτέχνες μερακλήδες του... γλυκού!

Ο Ακης Πετρετζίκης, ο οποίος είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο γυναικείο κοινό για τις εύκολες, γρήγορες και οικονομικές συνταγές του, αποφάσισε τελικά όχι μόνο να δεχτεί την πρόταση του Alpha, αλλά να πάρει μαζί του και την εκπομπή που έκανε στον Σκάι, το «Kitchen Lab».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, ο Άκης κατάφερε να πείσει τον σταθμό να συνεχίσει τη συνεργασία μαζί του και το δεύτερο μισό της νέας τηλεοπτικής σεζόν (από τον Ιανουάριο και μετά), όχι όμως και πάλι σε ρόλο κριτή για τούρτες και κέικ, αλλά στον ρόλο στον οποίο τον έχει αγαπήσει ο κόσμος, αυτόν του τηλε-σεφ, που θα παρουσιάζει ωραίες συνταγές για όλη την οικογένεια μέσω του «Kitchen Lab». Πρόκειται εξάλλου για ένα project το οποίο ήταν δική του ιδέα, που τη δούλεψε πολύ, και έχει ήδη βρει τις φόρμες για την ανανέωσή του.

Μέχρι τον ερχόμενο Ιανουάριο, πάντως, ο Άκης, θα στηρίξει με τις γνώσεις του τον πρώτο reality ζαχαροπλαστικής στην εγχώρια τηλεόραση. Είναι γεγονός, άλλωστε, ότι διαθέτει σε αφθονία τη σχετική εμπειρία, καθώς έχει γράψει και βιβλία ζαχαροπλαστικής, όπως το «Piece of cake», τη «Βίβλο των κέικ», όπως το αποκαλεί ο ίδιος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved