Νικολέτα Ράλλη: «∆εν µου αρέσει καµία δουλειά του σπιτιού»
Media

Νικολέτα Ράλλη: «∆εν µου αρέσει καµία δουλειά του σπιτιού»

Η Νικολέτα Ράλλη αποκαλύπτει ότι φλερτάρει, ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να κάνει το πρώτο βήμα, όμως τονίζει πως δεν είναι και η... πρώτη νοικοκυρά!

Ενδιαφέροντα όσα είπε... Διαβάστε παρακάτω...

Κάνεις το πρώτο βήμα; Φλερτάρεις;

Ναι, θα το έκανα. Αν µου άρεσε κάποιος, διακριτικά και ωραία βέβαια, ως γυναίκα, θα του έδινα το «πράσινο φως».

Υπάρχουν άντρες που δεν τολμούν να σε φλερτάρουν λόγω της αναγνωρισιμότητάς σου;

Φαντάζοµαι πως ναι. Αυτό που δεν φανταζόµουν, αλλά το έχω ζήσει αρκετές φορές είναι να έχω πάει να, µιλήσω µε κάποιο στέλεχος εταιρείας, γυναίκα την οποία την ανάγκασαν είτε ο διαφηµιζόµενος είτε ο διευθυντής της να µιλήσει µαζί µου, και αφού τελειώσουµε τη συνεργασία µας να µου εξηγεί ότι δεν µε συµπαθούσε επειδή ο φίλος της ήταν ερωτευµένος µαζί µου.

Είσαι κορίτσι για σπίτι... Σου αρέσει να κάνεις δουλειές στο σπίτι;

∆εν µου αρέσει καµία δουλειά του σπιτιού, αλλά από την άλλη, επειδή µένω µόνη µου, δεν υπάρχει περίπτωση να πέσω για ύπνο και να αφήσω το σπίτι µου ακατάστατο. Επίσης, πάντα όταν φεύγω από το σπίτι µου στρώνω το κρεβάτι µου. Θέλω όταν µπαίνω κάπου και όταν πάω να κοιµηθώ να είναι όλα τακτοποιηµένα, όσο κουρασµένη κι αν είµαι. Για εµένα το σπίτι µου είναι πολύ σηµαντικό. Είναι το µέρος όπου απολαµβάνω τον καφέ µου, όπου περνάω ωραία, ξεκουράζοµαι και γενικά το απολαµβάνω. Εµένα δύο πράγµατα µε ενδιαφέρουν στη ζωή µου: να µπορώ να πληρώνω το ενοίκιό µου σε ένα καλό σπίτι και την ασφάλεια υγείας µου.

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved