Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Δεν μου αρέσει να πουλάω τον εαυτό μου»
Media

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Δεν μου αρέσει να πουλάω τον εαυτό μου»

Λίγο πριν την έναρξη της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος κάνει τον απολογισμό του.

Ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος σε πρόσφατη συνέντευξη του μιλά για τη συνεργασία του με τον Γιώργο Λιάγκα ενώ αναφέρεται και στην εκπομπή Late Night.

Να ξεκινήσουμε με έναν απολογισμό γη τη σεζόν που τελείωσε...
«Επιλέγω να κρατάω τα καλά. Ξέρω πως αυτό που σου λέω είναι κλισέ, αλλά τη δουλειά μου και στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο την αγαπώ πολύ. Κρατάω, λοιπόν, ότι μπορέσαμε μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα να δείξουμε πως υπάρχει ένα επόμενο επίπεδο στη συνεργασία μας, κρατάω επίσης τη συμμετοχή μου στα κείμενα του,«Late Night» πέρα από τον ρόλο μου δίπλα στον παρουσιαστή αλλά και την ενότητα που έκανα στο τέλος της εκπομπής με εναλλακτικές ερωτήσεις στον βασικό καλεσμένα Αν με ρωτάς αν κρατάω το κάψιμο, ας το κρατήσει το κανάλι και ας κάνει τον απολογισμό του»

Πώς αποφάσισες να συνεργαστείς ξανά με τον Γιώργο Λιάγκα; «Ξέρω ακριβώς τι μπορώ να κάνω και στο λέω χωρίς ίχνος έπαρσης. Στο πλαίσιο αυτό συλλέγω εμπειρίες και δοκιμάζω πράγματα. Όταν ήρθε η πρόταση, το φοβήθηκα και ο Γιώργος το φοβήθηκε. Είχαμε συνεργαστεί καλά στο παρελθόν στην πρωίνη ζώνη και με βοήθησε, στην εξέλιξη μου. Οπότε δεν ήθελα να κάνω κάτι λιγότερο καλά. Είχαν περάσει τα χρόνια δεν ήξερα αν με τον Γιώργο παραμένουμε συμβατοί τηλεοπτικά, αλλά πήγε καλά και στα κείμενα πήγε καλά, όχι ότι δεν έγραφε καλά ο Ζαχαριάδης, είναι εξαιρετικός δημοσιογράφος. Όμως εγώ ξέρω τον Γιώργο καλύτερα. Ξέρω τις αδυναμίες του. Πήγαμε το talk show ένα βήμα παραπέρα. Ήταν μια άλλη πρόταση. Αν έκανε κάποιος άλλος φέτος talk show, θα είχε σημείο αναφοράς και το Late Night»

Είπαν όμως ότι επρόκειτο για «αναγκαστική συγκατοίκηση» Λιάγκα - Ουγγαρέζου. Πως ο μεν Λιάγκας έπρεπε να έχει δίπλα του δυνατά ονόματα για να πάει καλά η εκπομπή, ο δε Ουγγαρέζος για να αξιοποιηθεί από τον ΑΝΤ1 δεδομένου πως είχε συμβόλαιο.

«Όχι δυνατά ονόματα αλλά ανθρώπους που έχουν αποδεδειγμένη χημεία στην κάμερα. Όχι δεν είναι έτσι. Να σου πω, λοιπόν, πως όταν αποφασίστηκε το «Late Night» δεν είχα συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1. Υπέγραψε το συμβόλαιο μου ο Γιάννης Λάτσιος όταν ήρθε. Ο,τι είναι να έρθει θα έρθει. Αγαπώ τη δουλειά μου, την έχω σπουδάσει. Δεν ζήτησα από τον Λάτσιο εκπομπή. Έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό στο «Late Night». Μου έκανε ο Γιάννης Λάτσιος και άλλες προτάσεις, αλλά δεν προχώρησαν. Δεν θα πω κάτι παραπάνω, γιατί δεν μου αρέσει να πουλάω τον εαυτό μου», λέει ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξη του στο περιοδικό Tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved