Κατερίνα Παναγοπούλου: «Η Μάρα Ζαχαρεα φρόντισε με κάθε λεπτομέρεια το πώς θα βγω στον αέρα»
Media

Κατερίνα Παναγοπούλου: «Η Μάρα Ζαχαρεα φρόντισε με κάθε λεπτομέρεια το πώς θα βγω στον αέρα»

Η δημοσιογράφος, που από τον Σεπτέμβριο θα παρουσιάζει και επισήμως πλέον το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου στο Star, μιλά για την επαγγελματική διαδρομή της αλλά για τη στήριξη από τη Μάρα Ζαχαρέα

Ο λόγος για την Κατερίνα Παναγοπούλου.

«Η Μάρα Ζαχαρεα φρόντισε με κάθε λεπτομέρεια το πώς θα βγω στον αέρα. Δεν θα ξεχάσω ότι ανήμερα τα Χριστούγεννα που είπα το πρώτο μου δελτίο με έπαιρνε μέχρι τελευταία στιγμή και μου έδινε οδηγίες για τα πάντα - ακόμα και για το πώς θα ντυθώ, φροντίζοντας να είμαι άψογη. Είναι ο τύπος της διευθύντριας που δεν φοβάται να χρεωθεί την όποια «αποτυχία» ακόμα και αν δεν είναι δική της η ευθύνη και αντίθετα θα σου πει πάντα μπράβο και θα σου πιστώσει την επιτυχία. Συνήθως στην τηλεόραση συμβαίνει το αντίθετο»

Σε αυτά τα χρόνια της κρίσης άλλαξε η καθημερινότητα σας; Έχετε κόψει πράγματα από τη ζωή σας; «Σίγουρα άλλαξε η ζωή μου. Από την άλλη βέβαια θεωρώ ότι π κρίση ήταν και μια ευκαιρία για να γίνει ένα μικρό ξεσκαρτάρισμα. Δόθηκε ευκαιρία σε πιο νέα πρόσωπα όπως εγώ να προχωρήσουν»

Συχνά παρεμβαίνετε μέσα από τα social media και λέτε με δυναμικό τρόπο, θα έλεγα, τη γνώμη σας. Τι μπορεί να σας θυμώσει;
«Με θυμώνει τρομερά η αδικία. Για παράδειγμα, η ιστορία αυτή με το bullying που έγινε με το παιδάκι που έφθασε να αυτοκτονήσει με εξοργίζει. Με εξοργίζει επίσης ο λαϊκισμός, με εξοργίζει το να χαϊδεύουμε αυτιά και να μη λέμε την αλήθεια για να κερδίσουμε έτσι ψηφοφόρους για να διευρύνουμε το κομματικό μας ακροατήρια»

Σε ένα σχόλιο σας στα social media είχατε πει ότι «Για τα νούμερα φτάνουμε κάποιες φορές να γίνουμε οι ίδιοι "νούμερα"». Δηλαδή... «Προφανέστατα και κοιτάζω τα νούμερα τηλεθέασης, αλλά δεν καθορίζουν τις επιλογές μου. θεωρώ ότι δεν πρέπει να τρελαινόμαστε με τα νούμερα. Αλλά φυσικά θα ήταν ψέμα να πω ότι ένας άνθρωπος που κάνει τηλεόραση δεν θέλει να πηγαίνει καλά», λέει η παρουσιάστρια στο περιοδικό Tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved