Νίκη Λεμονή: «∆εν µε λες και παραδοσιακή γυναίκα»
Media

Νίκη Λεμονή: «∆εν µε λες και παραδοσιακή γυναίκα»

Η Νίκη Λεμονή που απολαμβάνουμε καθημερινά στην εκπομπή Καλοκαίρι Μαζί στις 10 δεν κρύβει ότι θέλει να κάνει κάποια στιγμή οικογένεια, όμως ξεκαθαρίζει πως προτεραιότητά της αυτόν τον καιρό είναι αποκλειστικά και μόνο η δουλειά της.

Προς το παρόν, λοιπόν, η Νίκη Λεµονή δεν έχει σκεφτεί το κεφάλαιο «οικογένεια»: «Ποτέ δεν λέω ποτέ, αλλά σίγουρα δεν είναι κάτι που το σκέφτοµαι τώρα. Προτεραιότητά µου είναι η δουλειά. ∆εν µε λες και παραδοσιακή γυναίκα, αν σκεφτείς ότι σχεδόν κάθε εβδοµάδα θα πάω στο γήπεδο για να δω τον Παναθηναϊκό, είτε στη Λεωφόρο είτε στο ΟΑΚΑ. Με την ίδια θέληση πάω και στους αγώνες του Αµβρυσσέα, που είναι η οµάδα του ∆ιστόµου και παίζει στη Γ’ Εθνική. Επίσης δεν βάφοµαι και σπάνια φοράω φορέµατα και φούστες».

Ο γάμος για τη Νίκη σηµαίνει παιδί: «Θα παντρευόµουν µόνο αν έκανα παιδί. Σηµαντικότερο ρόλο για µένα παίζει η συντροφικότητα. Σκέφτοµαι ότι θα διαβάζει ο µπαµπάς µου τη συνέντευξη και θα κλαίει σε µια γωνία γι’ αυτό δεν θα πω άλλα». Ο ιδανικός άνδρας για τη νεαρή δηµοσιογράφο είναι εκείνος που θα την κάνει να γελάει συνέχεια όπως είπε στη Realnews: «Το γέλιο είναι το παν. Και όταν κάποιος έχει χιούµορ, σηµαίνει ότι είναι και έξυπνος, συνδυασµός που σκοτώνει».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved