Σπύρος Πούλης: «Τελείωσαν τα «Παλικάρια», μας «έφαγε» η πολλή αυτοπεποίθηση»
Media

Σπύρος Πούλης: «Τελείωσαν τα «Παλικάρια», μας «έφαγε» η πολλή αυτοπεποίθηση»

Ο Σπύρος Πούλης τον τελευταίο καιρό βρίσκεσαι σ' ένα συνεχές τρέξιμο, καθώς το χειμώνα ο ηθοποιός εκτός από θέατρο έκανε και τηλεόραση.

«Δεν θα κάνω διακοπές τώρα, μόνο κάτι διήμερα, λίγα πράγματα, γιατί θα κάνουμε και περιοδεία κάποιες ημέρες, Δευτέρα και Τρίτη, θα πάμε και 10 μέρες στην Κρήτη» τόνισε στο Λοιπόν.

-Δεν παραπονιούνται η σύζυγος και οι δύο κόρες σου για το τρέξιμο αυτό;

«Άσε... την πολύ μικρή την έστειλα διακοπές, η μεσαία κάνει φροντιστήρια και η μεγάλη θα με σκοτώσει... (Γέλια.) Έτσι είναι ο συνδυασμός τώρα. θα τις ξεγελάσω με κάτι τριημεράκια και θα το βολέψουμε.»

-Τηλεοπτικά θα σε έχουμε στις οθόνες μας τη χειμερινή σεζόν;

«Υπάρχουν κάτι κουβέντες, αλλά ακόμα δεν είναι τίποτα σίγουρο. Καινούργια πράγματα. Τη σεζόν που πέρασε, το σίριαλ «Κάτι χωρισμένα παλικάρια» ξεκίνησε πολύ δυνατά και το γύρισαν από εδώ, το πήγαν από εκεί, με την αλλαγή της ώρας μετάδοσης και... τελείωσαν τα «Παλικάρια», μας «έφαγε» η πολλή αυτοπεποίθηση. Το κρατούσαν από το κανάλι ως πολύ «δυνατό χαρτί», είπαν πως ό,τι και να το κάνουν θα δουλέψει. Όταν στα πρώτα επεισόδια έκανε 30% τηλεθέαση κι... έσκισε, εκεί χάθηκε η «μπάλα». Το... χάσαμε, δεν μπορούσαμε να βρούμε κι εμείς το σίριαλ. Ήταν μια ωραία δουλειά που ξεκίνησε με πολύ κέφι. Θεωρούσαμε ότι θα κάνουμε «περίπατο» με τέτοια διανομή. Πού να τους ξαναβρείς τώρα όλους μαζί; Δεν το άφησαν σε μια ησυχία το πράγμα να δουλέψει. Είδαν ότι τραβάει και είπαν: «Εντάξει». Αλλά ο κόσμος θέλει τάξη, μην του το χαλάς.»

-Τηλεοπτικά πού πάμε;

«Νομίζω ότι κάτι θα κάνουν τα κανάλια, θα αρχίσουν να... κουνιούνται τα πράγματα. Μας τρέλαναν με αυτά τα σόου με τις... αγάπες».

-Αναφέρεσαι στο «Power of love»;

«Σε όλα αυτά. Ούτε ξέρω πώς τα λένε και δεν θέλω και να τα μάθω.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved