Kara sevda: Γίνεται η εκταφή του Οζάν και το πόρισμα της νεκροψίας τα ανατρέπει όλα
Media

Kara sevda: Γίνεται η εκταφή του Οζάν και το πόρισμα της νεκροψίας τα ανατρέπει όλα

Πολλές και ανατρεπτικές οι εξελίξεις στη σειρά «Kara Sevda».

Ο Κεμάλ και η Νιχάν καταφέρνουν όχι μόνο να αιφνιδιάσουν τον Εμίρ στη σύσκεψη του διοικητικού συμβουλίου του Ομίλου, αλλά και να τον εξοργίσουν. Ο Εμίρ καταλαβαίνει πια καλά ότι ο Κεμάλ δεν θέλει να πάρει μόνο την Νιχάν, αλλά και να τον καταστρέψει.

Η Ασού δεν μπορεί να καταλάβει γιατί ο Εμίρ εγκατέλειψε το σχέδιο τους, να χωρίσει τη Νιχάν και τον Κεμάλ μια και για πάντα. Όμως αυτή την φορά δεν θα συμφωνήσει με τον Εμίρ και θα στείλει στους δυο ερωτευμένους ένα εκρηκτικό στοιχείο σχετικά με τον φόνο του Οζάν. Η Νιχάν και ο Κεμάλ συνεχίζουν την έρευνά τους και συνειδητοποιούν ότι η απάντηση σε κάθε τους ερώτηση βρίσκεται στη Ζεϊνέπ.

Η πληροφορία που λαμβάνει ο Κεμάλ από τον Χακάν, θα του δώσει νέα κατεύθυνση ως προς τον φόνο του Οζάν. Εν τω μεταξύ, η Νιχάν αντιλαμβάνεται την πραγματική αιτία, για την οποία την αποφεύγει ο Κεμάλ, και δεν είναι άλλη από τη Ζεϊνέπ. Αν κρύβεται η Ζεϊνέπ πίσω από τη δολοφονία του Οζάν, αυτή θα είναι η μεγαλύτερη δοκιμασία που θα πρέπει να περάσει, όχι μόνο η Νιχάν, αλλά και ο Κεμάλ.

Για να μπορέσει ο Εμίρ να χωρίσει τον Κεμάλ και τη Νιχάν, καταστρώνει ένα νέο σχέδιο που δεν εκθέτει, άμεσα αυτή τη φορά, τη Ζεϊνέπ. Βάσει αυτού του σχεδίου, θα κάνει μια πρόταση στη Ζεϊνέπ, η οποία, φαινομενικά θα κατοχυρώσει την ελευθερία της, αλλά θα καταδικάσει τη ζωή του Κεμάλ.

Η Νιχάν και ο Κεμάλ λαμβάνουν ένα βίντεο που αποδεικνύει πως η Ζεϊνέπ είναι υπεύθυνη για τον θάνατο του Οζάν. Η Νιχάν βγαίνει εκτός ελέγχου με τις εικόνες που αντικρίζει και κανείς δεν θα μπορέσει να σταθεί εμπόδιο στον θυμό της. Υποβάλλει καταγγελία στην αστυνομία και ξεκινάει μια νέα έρευνα για τον φόνο του Οζάν. Ο Εμίρ μπορεί να έδωσε την εντολή για την αποστολή του βίντεο, αλλά δεν θ’ αφήσει τη Ζεϊνέπ, στο έλεος της μοίρας της. Θέτει λοιπόν σε εφαρμογή το σχέδιο της φυγάδευσής της. Η Ζεϊνέπ βρίσκεται στο νοσοκομείο και νιώθει ότι ο δρόμος της έφτασε στο τέλος του έχοντας τον Κεμάλ και τη Νιχάν έξω από το δωμάτιο της να περιμένουν την αστυνομία. Με την απρόσμενη βοήθεια του Εμίρ όμως, ξεγλιστρά για άλλη μια φορά μέσα από τα χέρια τους. Κεμάλ και Νιχάν νιώθουν την σχέση τους να δοκιμάζεται όσο ποτέ. Εκεί όμως που αυτή η αγάπη θα έπρεπε κανονικά να οδηγείται στο τέλος, η Νιχάν φαίνεται πως δεν έχει καμία πρόθεση να εγκαταλείψει το όνειρο για ένα ανέμελο κι ευτυχισμένο μέλλον με τον Κεμάλ. Ο Ταρίκ έρχεται πάλι σε κόντρα με τον αδελφό του, με τη δικαιολογία ότι βάζει πάντα πρώτη τη Νιχάν και θέτει σε κίνδυνο όλους τους άλλους. Ποια είναι όμως η πραγματική αιτία για το δικό του ξέσπασμα;

Μία πόρτα χωρίζει τη Νιχάν και τον Κεμάλ από την αλήθεια. Αυτό που δεν γνωρίζουν όμως είναι πως πίσω από αυτή την πόρτα κρύβεται ο Ταρίκ, ο οποίος προσπαθεί για ακόμη μια φορά να σώσει τον εαυτό του. Η Ασού νιώθει ότι έχει αρχίσει να ξεμένει από συμμάχους και γνωρίζει πώς αν δεν βρει μια λύση, σύντομα θα αποκαλυφθεί ο πραγματικός της ρόλος. Η Νιχάν θα ακούσει από τα χείλη του Εμίρ την αλήθεια για το τροχαίο της και έρχεται σε απευθείας σύγκρουση με την Ασού. Τα δύο αδέλφια Κοζτζούογλου, παρά τις διαφορές τους, θα ενώσουν για άλλη μια φορά τις δυνάμεις τους προκειμένου να προστατεύσουν τα συμφέροντά τους. Η Ασού γνωρίζοντας ότι χάνει τον Κεμάλ του παίζει ένα σκληρό παιχνίδι και τον φέρνει στα όριά του.

Η άδεια για την εκταφή του Οζάν βγαίνει για να αναπτερώσει τις ελπίδες του Κεμάλ και της Νιχάν. Όμως, την ημέρα της εκταφής του Οζάν όμως, δυο δυσάρεστες εκπλήξεις περιμένουν το ζευγάρι. Το ένταλμα της σύλληψης του Κεμάλ του αφήνει μόνο μια εναλλακτική για ν’ αποδείξει το αντίθετο και το μόνο εμπόδιο που θα βρει μπροστά του, είναι ο Εμίρ Κοζτζούογλου. Θα μείνει άραγε ανεξιχνίαστος ο φόνος του Οζάν; Η Ζεϊνέπ και ο Ταρίκ, που κατάφεραν να εξαφανίσουν και το τελευταίο στοιχείο σχετικά με τον φόνο του Οζάν, δεν έχουν ιδέα ότι αυτή η ιστορία βήμα προς βήμα, οδεύει προς το τέλος της. Το παιχνίδι του Εμίρ αποτυγχάνει.

Ο Κεμάλ ελευθερώνεται και ο Εμίρ πέφτει μόνος του στην παγίδα που είχε σχεδιάσει τόσο τέλεια. Παρ’ όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, η Νιχάν σχεδιάζει μια πολύ ξεχωριστή έκπληξη για τα γενέθλια του Κεμάλ. Με τη βοήθεια της Λεϊλά και του Αϊχάν καταφέρνει να ξεφύγει από την αστυνομία και να περάσει τη μέρα της με τον αγαπημένο της. Ο Εμίρ και η Ασού συνεχίζουν τις δολοπλοκίες, και αυτή τη φορά βάζουν τον Ταρίκ στο στόχαστρό τους, προκειμένου να διαφύγει τον κίνδυνο η Ασού. Η σορός του Οζάν έχει εντοπιστεί και το πόρισμα της νεκροψίας φανερώνει την πικρή αλήθεια. Ο Οζάν ήταν καταδικασμένος να πεθάνει εκείνη τη μέρα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved