Έλληνα παρουσιαστή ειδήσεων τον «άρπαξαν» από την τουαλέτα για να βγάλουν selfie μαζί του
Media

Έλληνα παρουσιαστή ειδήσεων τον «άρπαξαν» από την τουαλέτα για να βγάλουν selfie μαζί του

Κι όμως συνέβη όπως αποκάλυψε ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής δελτίου ειδήσεων. 

Ο Νίκος Μάνεσης εξομολογήθηκε αν τον πλησιάζει ο κόσμος όταν τον συναντάει στον δρόμο και δείτεε τι αποκάλυψε.

Ο κόσμος σάς πλησιάζει; Τι σας λέει;

Συνεχώς. Ο κόσμος ψάχνει να βρει μια αφορμή για να προσεγγίσει και να λέει που είπες αυτό, που είπες εκείνο. Καλά τα λες, κακά τα λες . Άλλες φορές μας μπερδεύουν με άλλους. Εμένα σήμερα με μπέρδεψαν με τον Ευαγγελάτο. Ο κόσμος μάς πλησιάζει για να εκφράσει τη συμπάθειά του. Πολλές φορές γίνεται και αδιάκριτος. Μη νομίζετε ότι είμαστε και ιδιαίτερα ευγενικός λαός. Το να είσαι σε μια τουαλέτα και να σε αρπάζει κάποιος για να βγάλετε μια σέλφι δεν νομίζω ότι είναι ευγένεια.

Τα παιδιά σας πώς το αντιλαμβάνονται όλο αυτό; Αν, για παράδειγμα, βρεθείτε κάπου έξω και δουν ότι σας αναγνωρίζει ο κόσμος;

Κοροϊδεύουν: «Άντε πάλι, μπαμπά, άντε πάλι, μαμά. Έχει καταντήσει κουραστικό». Δεν θα έλεγα ότι δυσαρεστούνται. Αλλά δεν θα έλεγα και ότι κοκορεύονται και καμαρώνουν.

Θα θέλατε τα παιδιά σας να ακολουθήσουν τον ίδιο επαγγελματικό δρόμο με εσάς; Αν σας έλεγαν ότι σκέφτονται να γίνουν δημοσιογράφοι, ποια θα ήταν η αντίδραση σας;

Ως πατέρας δεν θα ήθελα να γίνουν δημοσιογράφοι και αυτό γιατί η δημοσιογραφία είναι ένα επάγγελμα το οποίο σπαράσσεται από την ανεργία, θα προσπαθούσα να εξηγήσω στα παιδιά μου το γιατί δεν πρέπει να γίνουν δημοσιογράφοι, διότι πολλοί σε βρίζουν, δύσκολα θα βρεις δουλειά, καθώς επίσης και ότι είναι ένα επάγγελμα στο οποίο δεν τηρείται η εργατική νομοθεσία. Αν όμως θέλουν και αν δεν καταφέρω να τα πείσω με όλα τα αρνητικά του επαγγέλματος, τότε θα αρχίσω να τους μιλάω για τα θετικά και θα είμαι δίπλα τους.

Πηγή: Tv εθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved