NOMADS 2: Μαντέψτε ποιος είναι ήδη στη Μαδαγασκάρη και "τσεκάρει" τα αγωνίσματα
Media

NOMADS 2: Μαντέψτε ποιος είναι ήδη στη Μαδαγασκάρη και "τσεκάρει" τα αγωνίσματα

Μόλις χθες έγινε η επίσημη ανακοίνωση του Ant1 για τον δεύτερο κύκλο του Nomads, τις αλλαγές και τους παρουσιαστές του.

Κι όμως ένα πρόσωπο ταξίδεψε ήδη εδώ και 10 περίπου μέρες στην εξωτική Μαδαγασκάρη για να τσεκάρει τόσο τα αγωνίσματα, όσο και το περιβάλλον και να είναι καθ’ όλα έτοιμος για την έναρξη των γυρισμάτων του Nomads 2.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Σάββα Πούμπουρα. Ο νέος παρουσιαστής του reality επιβίωσης του Ant1 ταξίδεψε στο εξωτικό νησί για να προετοιμαστεί. Εύλογα θα ρωτήσετε, σε τι να προετοιμαστεί αφού δεν έχει πάει ακόμα η παραγωγή να στήσει; Μπορεί να μην έχει πάει ακόμα η ελληνική παραγωγή, αλλά είναι ήδη εκεί και κάνει γυρίσματα η ανάλογη ρουμανική παραγωγή που έχει τίτλο “Ultimum Trib” και κάνει πρεμιέρα στις 6 Σεπτεμβρίου στην ρουμανική τηλεόραση Antena 1. Antenna εδώ, Antena 1 εκεί…

Έναν ολόκληρο σχεδόν μήνα βρίσκεται εκεί η ρουμανική version του παιχνιδιού που όμως έχει διαφορετική δομή από το ελληνικό, αφού αυτοί έχουν κρατήσει το format με τις 3 ομάδες και τις 3 διαφορετικές περιοχές διαβίωσης.

Το πιο βασικό όμως είναι πως έχουν στήσει ήδη, όπως εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς, πολλά από τα αγωνίσματα που θα χρησιμοποιηθούν -λογικά- από την ελληνική παραγωγή για τους δικούς μας παίκτες, όταν με το καλό επιλεχθούν και ταξιδέψουν στην εξωτική Μαδαγασκάρη για να ξεκινήσει το Nomads 2. Μέχρι τότε πάρτε μια πρώτη γεύση από τις εικόνες που θα δούμε εκεί αλλά και ένα από τα «λάβαρα» των ομάδων που παίρνουν και πάλι ονομασίες τοπικών ζώων. Στην εν λόγω φωτογραφία φαίνεται καθαρά η ομάδα λεμούριος.



©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved