Νίκος Μάνεσης: «Δεν είναι τα πάντα καριέρα, διασημότητα και λεφτά»
Media

Νίκος Μάνεσης: «Δεν είναι τα πάντα καριέρα, διασημότητα και λεφτά»

Ο Νίκος Μάνεσης έχει δηλώσει πολλές φορές πως δεν θα έκανε ποτέ εκπομπή απέναντι από το πρόγραμμα της γυναίκας του, Φαίης Μαυραγάνη.

Ο ίδιος μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξη του εξήγησε τον λόγο ενώ δεν είναι αρνητικός στο να παρουσιάσουν μια εκπομπή μαζί.

«Δεν θα βγαίναμε ποτέ την ίδια ώρα, ούτε εγώ αλλά ούτε και η Φαίη. Για έναν πολύ απλό λόγο, στη δουλειά την οποία κάνουμε -και η οποία βάλλεται από παντού- δεν είναι τα πάντα καριέρα, διασημότητα και λεφτά. Υπάρχουν και κάποιοι ηθικοί φραγμοί. Τα εσκαμμένα που έχουμε βάλει εγώ και η Φαίη δεν τα ξεπερνάμε»

Θα θέλατε να παρουσιάσετε μια εκπομπή μαζί; «Δεν έχουμε καμιά αντίρρηση να το κάνουμε. Μας έχει γίνει και πρόταση. Απλά «έτρεχαν» τα συμβόλαια μας σε διαφορετικές επιχειρήσεις και δεν μπορούσαμε. Άλλωστε, στο παρελθόν έχουμε κάνει μαζί εκπομπή στον ΑΝΤ1. Εμείς ήμασταν το πρώτο ζευγάρι που βγήκε στην τηλεόραση και δεν ήξερε μάλιστα κανείς ότι ήμασταν ζευγάρι. Δεν γνώριζε κανείς ότι ήμασταν παντρεμένοι. Δεν γνώριζε κανείς ότι η Φαίη ήταν έγκυος πριν από 15 χρόνια στην κόρη μας. Δεν το χρησιμοποιήσαμε. Και είπαμε στο κανάλι «να μας βάλετε μαζί, αλλά να ξέρετε ότι εμείς είμαστε ζεύγος», γιατί δεν το ήξεραν ούτε στο κανάλι»

Πόσο εύκολο είναι για ένα ζευγάρι που κινείται στον ίδιο επαγγελματικό χώρο να συνυπάρξει αρμονικά; Έχουν υπάρξει στιγμές έντασης στον γάμο σας;
«Για επαγγελματικούς λόγους δεν έχει υπάρξει ποτέ όχι κόντρα, ούτε αύξηση των ντεσιμπέλ της φωνής. Μπορεί να υπάρχουν διαφωνίες για διάφορα ζητήματα της καθημερινότητας, για το επάγγελμα ποτέ γιατί εγώ γνωρίζω πάρα πολύ καλά πού υπερτερεί η Φαίη. Η Φαίη ξέρει πολύ καλά πού υπερτερώ εγώ. Οπότε, καθείς στον τομέα του», λέει ο ίδιος στο Tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved