Φωτεινή Γεωργαντά: Το απρόοπτο περιστατικό on air
Media

Φωτεινή Γεωργαντά: Το απρόοπτο περιστατικό on air

Η Φωτεινή Γεωργαντά βρίσκεται στο τιμόνι της εκπομπής «Summer life» που προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο από το Νέο Κανάλι.

Η παρουσιάστρια μίλησε για το νέο της επαγγελματικό εγχείρημα και αποκάλυψε απρόοπτα περιστατικά που έχουν συμβεί on air.

«Σαφώς και είχα άγχος και τεράστια αμηχανία. Μπορεί να παρουσίαζα οτον οταθμό Ε μαζί με τη Μαρία Ένεζλη το μαγκαζίνο "2 στις 2", αλλά τώρα έχω να δουλέψω σε κάτι διαφορετικό. Τώρα είμαι μόνη μου στο τιμόνι, από τη μία το μεσημέρι έως τις πέντε το απόγευμα κάθε Σαββατοκύριακο, στο Νέο Κανάλι, που φιλοδοξεί όχι μόνο να κρατήσει παρέα στους τηλεθεατές, αλλά και να πάρει μερίδιο από τον ανταγωνισμό» είπε στην Espresso και συνέχισε: «Σκοπός μου είναι να ενημερώνω τους τηλεθεατές με έναν ψύχραιμο τρόπο και να τους ψυχαγωγώ με μια ανάλαφρη διάθεση, χωρίς να χάνονται το μέτρο και η ποιότητα. Ωστόσο, με τη βοήθεια των συνεργατών μου όλα πηγαίνουν μια χαρά».

«Το κοινό έχει περισσότερες απαιτήσεις τα τελευταία χρόνια. Πριν από 25 χρόνια όλα μας φαίνονταν καινούργια. Πλέον όλα μας είναι γνωστά και χιλιοειπωμένα. Αυτό όμως που πιστεύω είναι ότι η επιτυχία μιας παραγωγής και τότε και τώρα οφείλεται κατά κύριο λόγο στην ομαδική δουλειά και στους συνεργάτες. Γιατί η τηλεόραση είναι ομαδικό άθλημα. Ο καθένας θα πρέπει να δίνει τον καλύτερο του εαυτό στον τομέα του, προκειμένου να παραχθεί ένα άρτιο αποτέλεσμα» εξήγησε η παρουσιάστρια και αναφέρθηκε στα... απρόοπτα που μπορούν να συμβούν σε ένα ζωντανό πρόγραμμα: «Υπάρχει πάντα και η δυσκολία της στιγμής. Όπως την περασμένη Κυριακή με τον δήμαρχο της Σάμου, που μιλούσε και δεν άκουγα τίποτα και έκανα εικασίες για το τι θα ήθελε να πει. Τοπίο " δύσκολο, όμως, είναι να μην μπορέσει να έρθει κάποιος καλεσμένος, λόγω συνθηκών, και εσύ να καλείσαι να διαχειριστείς τον χρόνο. Και σε αυτό, ευτυχώς, δεν είμαι μόνη μου... Έχω το πάνελ της εκπομπής, με το οποίο συζητάμε για θέματα της επικαιρότητας».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved