Π. Ραφαηλίδης: «Η Ναταλία δεν είναι ένα κεφάλαιο, είναι η συγγραφέας της τηλεοπτικής πορείας µου»
Media

Π. Ραφαηλίδης: «Η Ναταλία δεν είναι ένα κεφάλαιο, είναι η συγγραφέας της τηλεοπτικής πορείας µου»

Ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης μέχρι τα τέλη της προηγούμενης σεζόν βρισκόταν στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού τηλεοπτικά. Και φυσικά μόνο καλά λόγια έχει να πει για εκείνη αφού τη θεωρεί μέντορά του... 

Γι' αυτο και κάθε λόγος του για εκείνη στάζει... μέλι! Διαβάστε τι λέει για την παρουσιάστρια...

Πάµε σε ένα µεγάλο κεφάλαιο της τηλεοπτικής σου πορείας. Ναταλία Γερµανού…

∆εν είναι ένα κεφάλαιο, είναι η συγγραφέας της τηλεοπτικής πορείας µου! Η Ναταλία φαντάστηκε τον Παναγιώτη στην τηλεόραση, η Ναταλία µε έπεισε να κάνω δοκιµαστικό. Είναι η µέντοράς µου.

Γιατί δεν πήγες µαζί της στον Alpha;

Είχα ήδη συζητήσει µε το κανάλι κάποια πράγµατα. Κάναµε συζητήσεις και µε τη Ναταλία, η οποία δεν θέλει τους ανθρώπους δίπλα της στάσιµους. Στο ενδεχόµενο να ανοίξω τα φτερά µου, η Ναταλία ήταν ευχαριστηµένη. Η πρόταση να είµαι δίπλα της είναι «ανοιχτή» και δεν µιλάω συγκεκριµένα γι’ αυτό που θα κάνει φέτος. Αυτό που µου είπε ήταν «κάνε αυτό που σε συµφέρει. Ανοιξε τα φτερά σου και εγώ θα είµαι εδώ να σε καµαρώνω. Η πόρτα µου θα είναι πάντα ανοιχτή για σένα».

Φαίνεται ότι είναι cool ως άνθρωπος και κατ’ επέκταση ως παρουσιάστρια.

Μας έδωσε άπλετο χώρο στην εκποµπή. Η Ναταλία, από τη στιγµή που θα νιώσει ασφάλεια µε τους συνεργάτες της, τους δίνει άπλετο χώρο. ∆εν έχει ανασφάλειες. Το µοναδικό φρένο που βάζει είναι µόνο στην αρχή, µέχρι να νιώσει ασφαλής µε τους συνεργάτες της.

Πηγή: Realnews

Φωτό: NDP

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved