Παναγιώτης Ραφαηλίδης: «Η τηλεόραση έζησε δηµοσίως τη φτώχεια της κρίσης»
Media

Παναγιώτης Ραφαηλίδης: «Η τηλεόραση έζησε δηµοσίως τη φτώχεια της κρίσης»

Ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης μιλάει για τους παρουσιαστές με τους οποίους θα ήθελε να συνεργαστεί ενώ εκφράζει και την άποψή του για την κατάσταση της τηλεόραση σήμερα... 

Υπάρχουν παρουσιαστές µε τους οποίους θα ήθελες να συνεργαστείς;

Υπάρχουν. ∆εν ξέρω αν θέλω να συνεργαστώ µαζί τους, αλλά τους θαυµάζω. «Κολλάω» µε όλα τα βίντεο της Κατερίνας Ζαρίφη. Αγαπάω πολύ τον Νίκο Μουτσινά. Με εξιτάρει πάρα πολύ αυτό το ατσαλάκωτο και ταυτόχρονα το στιλ «κορίτσι της διπλανής πόρτας» που έχει η Κατερίνα Καινούργιου. Θαυµάζω τον τρόπο που αντεπεξέρχεται σε τόσα διαφορετικά πρότζεκτ ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Στο τιµόνι ποιας εκποµπής θα ήθελες ιδανικά να βρίσκεσαι;

Η µοναδική εκποµπή που αισθάνοµαι έτοιµος ότι θα µπορούσα να είµαι στο τιµόνι της είναι ένα τηλεπαιχνίδι. Νοµίζω ότι έχω καλή επικοινωνία µε τον κόσµο, οπότε µάλλον θα τα πήγαινα καλά.

Οι αλλαγές στο κανάλι σε τρόµαξαν;

Οχι, δεν ανησύχησα. Οι αλλαγές ήταν για καλό. Η διάδοχη κατάσταση πήγε το κανάλι ένα βήµα µπροστά. Οσο για µένα; Ενστικτωδώς δεν ένιωσα καµία ανασφάλεια.

Η τηλεόραση στην Ελλάδα θεωρείς ότι είναι σε καλό επίπεδο;

Είναι σε ένα µεταβατικό στάδιο, θα έλεγα. Η τηλεόραση έζησε δηµοσίως τη φτώχεια της κρίσης. Τώρα βρίσκεται σε µια αναγέννηση, σε µια φάση που οι άνθρωποι επενδύουν ξανά σε αυτήν. Η τηλεόραση πάει προς το καλό.

Πηγή: Realnews

Φωτό: NDP

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved