Μαρία Ματσούκα: Ο λόγος που πήγε στο Survival και η σχέση της με τους πρώην συμπαίκτες της
Media

Μαρία Ματσούκα: Ο λόγος που πήγε στο Survival και η σχέση της με τους πρώην συμπαίκτες της

Η Μαρία Ματσούκα αποκάλυψε τον λόγο που πήρε μέρος στο Survival και ξάφνιασε τους πάντες, εάν έχει επαφές με τους πρώην συμπαίκτες της και αν θα έλεγε «ναι» να πάρει μέρος σε ένα ριάλιτι σαν το Power of love!

Πέρσι, τέτοια εποχή βρέθηκες στο Survival Secret και ξεχώρισες για τις αγωνιστικές σου επιδόσεις. Η απόφασή σου ξάφνιασε πολλούς από το περιβάλλον σου. Μετάνιωσες για τη συμμετοχή σου; Θα ξαναπήγαινες;

Καθόλου! Αν μπορούσα, φυσικά και θα ξαναπήγαινα. Είναι μια εξαιρετική εμπειρία που τη θυμάμαι με αγάπη και νοσταλγία. Το βίωσα, για να καταλάβεις, σαν να ήμασταν σχολείο και να πήγαμε πενταήμερη. Κάπως έτσι. Υπήρχαν φυσικά και πολλές δυσκολίες, όπως η συμβίωση ή τα ατυχήματα.

Έχεις κρατήσει επικοινωνία με τους πρώην συμπαίκτες σου;

Όλα τα παιδιά τα αγαπάω και τα σκέφτομαι. Πώς σκέφτεσαι τους παλιούς σου συμμαθητές; Νομίζω ότι έτσι νιώθουμε όλοι μεταξύ μας. Έχω κρατήσει με πολλά παιδιά επαφή, γίνανε όλοι τους φίλοι μου κι αυτό δεν αλλάζει.

Την περασμένη σεζόν είδαμε τα «ριάλιτι αγάπης». Ποια η άποψή σου για αυτά; Θα συμμετείχες ποτέ σε κάποιο με το σύζυγό σου;

“Δεν θα πήγαινα ποτέ σε ριάλιτι αγάπης, ούτε πριν από το γάμο μου ούτε με το σύζυγό μου. Δεν είναι του στιλ μου. Στο Survival είχα κίνητρα. Όπως το να γυμναστώ. Υπήρχαν τα αθλήματα και οι δοκιμασίες. Άσε που ακόμα και να μου άρεσε –που δεν μου αρέσει, το τονίζω– και να το πρότεινα στο σύζυγό μου να πάμε, θα με σκότωνε γιατί είναι πολύ χαμηλών τόνων και δεν του αρέσει καθόλου η προβολή.» είπε στο περιοδικό People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved