Βίκυ Χαντζή: «Είμαι «ψωμού», το ομολογώ»
Media

Βίκυ Χαντζή: «Είμαι «ψωμού», το ομολογώ»

Για πρώτη φορά θα κάνει διακοπές το φθινόπωρο.

Το φετινό καλοκαίρι για εκείνη, όπως η ίδια δηλώνει είχε πολλή δουλειά, αλλά και ικανοποίηση. Μέχρι και την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου, θα παρουσιάζει με τον Πέτρο Καρσιώτη το καθημερινό μαγκαζίνο «Αlpha παντού».

Η Βίκυ Χαντζή μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξη της αποκάλυψε μικρά της μυστικά.

«Αγαπημένη μου συνήθεια είναι το τρέξιμο και το spinning. Στόχος μου φέτος είναι να τερματίσω σε έναν ημιμαραθώνιο.

Αγαπώ πολύ το θέατρο, τα ρεμπέτικα κουτούκια και τα απτάλικα ζεϊμπέκικο.

Η μαγειρική δεν είναι το καλύτερο μου, αλλά φτιάχνω εξαιρετικές, πολύχρωμες gourmet σαλάτες με ξηρούς καρπούς, λαχανικά και φρούτα, που θεωρώ πως είναι ένα πλήρες, θρεπτικό και υγιεινό γεύμα

Αγαπημένη μου παρασπονδία στο φαγητό είναι το ψωμί. Είμαι «ψωμού», το ομολογώ. Πολλές φορές, όμως, το αντικαθιστώ με φέτες πράσινου μήλου. Ένα εξαιρετικό διατροφικό tip που ξεγελά τον ουρανίσκο και το μυαλό και δεν σε φουσκώνει.

Πιο τρελό μου όνειρο είναι να συνεργαστώ με την Οprah Winfrey και να πάω καλεσμένη στην εκπομπή της «Super Soul». Μια εξαιρετικά επιτυχημένη εκπομπή, μέσω της οποίας βοηθά τους τηλεθεατές να βρίσκουν τη δύναμη μέσα τους για να ξεπεράσουν τα ανυπέρβλητα προβλήματα στη ζωή τους

Φέτος είναι η πρώτη φορά που θα κάνω καλοκαιρινές διακοπές το... φθινόπωρο! Όχι, δεν έχω αποφασίσει ακόμα πού», αποκαλύπτει η ίδια στο περιοδικό Τηλέραμα.



©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved