Κώστας Καζανάς: «Δεν σνόμπαρα ποτέ την τηλεόραση»
Media

Κώστας Καζανάς: «Δεν σνόμπαρα ποτέ την τηλεόραση»

Μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια επιστρέφει στη μικρή οθόνη.

Ο Κώστας Καζανάς σε πρόσφατη συνέντευξη του μίλησε για την απουσία τόσων χρόνων από την τηλεόραση και τον λόγο που επέλεξε να απέχει από αυτή.

Επιστρέφετε τηλεοπτικά έπειτα από αρκετά χρόνια απουσίας στη «Γυναίκα χωρίς όνομα».

Πού οφειλόταν η απουσία σας;

«Το 2008 έκανα την τελευταία μου εμφάνιση και από εκεί και πέρα εργαζόμουν στο θέατρο. Η μία θεατρική δουλειά έφερνε την άλλη,οπότε επειδή δεν το κυνήγησα και εγώ, ξέκοψα από την τηλεόραση. Με πήρε πριν από λίγο καιρό η Βίκυ Μανώλη τηλέφωνο για να δούμε μήπως συνεργαστούμε. Στη συνέχεια κάναμε δοκιμαστικά και τελικά όλα πήγαν καλά...».

Ο «Κύριος Επισκοπάκης» σας χάρισε το βραβείο Κουν. Τι άλλο όμως σας έδωσε ο συγκεκριμένος ρόλος;
«Πολλή χαρά, μία πολύ καλή σχέση με τον Στέλιο Μάινα και την Κάτια Σπερελάκη, που κρατάει μέχρι τώρα, και με τον Ανδρέα Μήτσου που είναι ο συγγραφέας. Σε αυτότο ρόλο μπόρεσα και μεταμορφώθηκα. Είχα πολύ καλή καθοδήγηση από τον Στέλιο, ο οποίος στην πορεία με άφησε ελεύθερο να δημιουργήσω. Ήρθε και το βραβείο και χάρηκα ακόμη περισσότερο».

-Ξεχωρίσατε στο χώρο της υποκριτικής από τις πρώτες σας εμφανίσεις. Για το ρόλο σας στην ταινία το Κόκκινου «Τέλος εποχής» λάβατε ειδική μνεία από το ΦΚΘ...
«Ναι, βέβαια...».

-Νιώσατε ποτέ ότι καβαλήσατε το καλάμι;
«Ίσως σε πιο νεανική ηλικία... Σε κάποιες συμπεριφορές το καβάλησα λιγάκι, αλλά σε σχέση με το «τι δουλειά είναι αυτή ,και τι δουλειά είναι η άλλη;». Δηλαδή αν ταιριάζει στην κουλτούρα μου να κάνω κάτι. Μετά όμως συνήλθα, είδα τι σημαίνει να εργάζεσαι ως ηθοποιός και ίσιωσα...».

-Πολλοί ηθοποιοί που ασχολούνται με επιτυχία στο θέατρο σνομπάρουν την τηλεόραση. Το έχετε νιώσει αυτά;

«Όχι, δεν σνόμπαρα ποτέ την τηλεόραση, γιατί κάθε φορά ό,τι και αν κάνω το υποστηρίζω», ανέφερε στο 7MEΡΕΣ ΤV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved