Καζανάς: «Κάθε φορά ψάχνω να βρω θετικά στοιχεία ή δικαιολογίες σε κακούς χαρακτήρες που υποδύομαι»
Media

Καζανάς: «Κάθε φορά ψάχνω να βρω θετικά στοιχεία ή δικαιολογίες σε κακούς χαρακτήρες που υποδύομαι»

Από το ξεκίνημα της καριέρας του υποδύεται σκληρούς χαρακτήρες.

Ο Κώστας Καζανάς σε πρόσφατη συνέντευξή του σχολιάζει γιατί πιστεύει ότι τον επιλέγουν για τέτοιους ρόλους.

Τόσο στην τηλεόραση όσο και στον κινηματογράφο σας έχουμε δει να υποδύεστε κατά βάση σκληρούς χαρακτήρες. Γιατί πιστεύετε ότι σας επιλέγουν για τέτοιους ρόλους;
«Το ένα έχει να κάνει με το ότι ξεκίνησα με τέτοιους ρόλους από τον κινηματογράφο. Στο «Τέλος εποχής» υποδυόμουν ένα χαρακτήρα που δεν ήταν εγκληματίας αλλά ήταν το κακό παιδί. Από εκεί και πέρα συνεχίστηκε η πορεία μου στην τηλεόραση με την «Ανατομία ενός εγκλήματος», με την «Αίθουσα του θρόνου» και τις «Αέρινες σιωπές», όπου εκεί πάλι τέτοιους χαρακτήρες μου ζήτησαν να κάνω. Από τη μία, θεωρώ ότι είναι η ευκολία της τηλεόρασης, από την άλλη, ίσως το πρόσωπο μου σεναριακά ταιριάζει με τέτοιους ρόλους, οπότε με επιλέγουν ποιοι εύκολα για αυτούς».

Πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι παίρνοντας μία τέτοια μορφή να βρείτε δικαιολογίες για τη συμπεριφορά της;
«Κάθε φορά ψάχνω να βρω θετικά στοιχεία ή δικαιολογίες σε κακούς χαρακτήρες που υποδύομαι. Κάποιοι συνάδελφοι, θα σημειώσω, ότι προσπαθούν να βγάλουν αυτούς τους χαρακτήρες όσο πιο θετικά μπορούν από φόβο μην τους ταυτίσει ο κόσμος με κακούς. Πρέπει όμως να υπάρχει ένα μέτρο που βοηθάει να βγει ένα αποτέλεσμα, μία συμπεριφορά. Αυτή τη συμπεριφορά πρέπει να τη βγάλεις εύστοχα, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του εκάστοτε σεναρίου», σχολιάζει στο 7ΜΕΡΕΣ TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved