Χάρης Ρώμας για το «Καφέ της Χαράς»: «Δεν θα είναι ξαναζεσταμένο φαγητό»
Media

Χάρης Ρώμας για το «Καφέ της Χαράς»: «Δεν θα είναι ξαναζεσταμένο φαγητό»

Τριάντα καινούργια επεισόδια για τα τριάντα χρόνια του ΑΝΤ1, που θα μας δείχνουν πώς έχει εξελιχθεί η ζωή του Περίανδρου Πώποτα, της Χαράς Χάσκα, των παιδιών τους Μανώλη και Βάλιας αντίστοιχα, δεκαπέντε χρόνια μετά την τελευταία , τους σκηνή στο θρυλικό Κολοκοτρωνίτσι. «Το σίκουελ του "Καφέ της Χαράς" θα ξεκινήσει γυρίσματα την επόμενη άνοιξη.

«Θα συνεργαστούμε και πάλι με την Άννα Χατζησοφιά και φυσικά όλο το πρωταγωνιστικό καστ όπως το είχε γνωρίσει και αγαπήσει το τηλεοπτικό κοινό» τόνισε ο Χάρης Ρώμας στο TV Έθνος.

Η σειρά θα ξεκινήσει να προβάλλεται τον Σεπτέμβρη του 2019 λίγους μήνες πριν από τα τριακοστά γενέθλια του καναλιού του Αμαρουσίου και έχουν ήδη συμφωνήσει να συμμετάσχουν όλοι οι βασικοί πρωταγωνιστές πλην του Χάρη Ρώμα. Η Ρένια Λουιζίδου (Χαρά), η Τζόυς Ευείδη (Σταυρούλα), ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης (Φατσέας), η Μαρία Κανελλοπούλου (Τασία).Τα παιδιά βέβαια, ο Μανώλης (Πάρης Σκαρτσολιάς) και η Βάλια (Εφη Ρασιά), έχουν πια μεγαλώσει και από εκεί θα ξεκινήσει η συνέχεια της θρυλικής κωμωδίας του ΑΝΤΙ. «Όταν το είπα στην ανιψιά μου (Εφη Ρασιά), που μόλις πήρε το πτυχίο της στη Νομική, συγκινήθηκε και χάρηκε πολύ. Και τα δύο παιδιά έχουν χαρεί καθώς η σειρά τους άλλαξε τη ζωή» αναφέρει ο Χάρης Ρώμας εξηγώντας «πως ήταν η κατάλληλη στιγμή για το σίκουελ και θα γίνει με τον τρόπο που πρέπει να γίνει. Είναι ό,τι καλύτερο μπορούσε να μας συμβεί. Γιατί η επιστροφή του "Καφέ της Χαράς" συμπίπτει με το τέλος της κρίσης έστω και τύποις. Θέλουμε το "Καφέ" να σηματοδοτήσει την έναρξη μιας νέας εποχής. Θέλουμε το "Καφέ" να μας ξαναφέρει το χαμόγελο». Όσον αφορά στο σενάριο ο δημιουργός εξηγεί πως «δεν θα δείτε τραβηγμένες καταστάσεις. Θα είναι πραγματική συνέχεια της σειράς. Δεν θα είναι ξαναζεσταμένο φαγητό. Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος που αποδέχθηκα να γίνει αυτή η σειρά σίκουελ Παλαιότερα μου είχαν προταθεί από τον ΑΝΤ1 και οι "Μεν και οι Δεν" αλλά και το "Κωνσταντίνου και Ελένης". Δεν ήθελα Αυτά ναι, ίσως να ήταν ξαναζεσταμένο φαγητό».

Μεγάλο μέρος των γυρισμάτων της σειράς θα πραγματοποιηθεί στο χωριό «Κάρυα» της Αργολίδας όπως είχε συμβεί και με τους τρεις πρώτους κύκλους της σειράς που προβλήθηκαν από τον ΑΝΤ1 τη σεζόν 2003-2006.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved