Κωνσταντίνα Κλαψινού: «Θα βγει κάτι ευχάριστο, φρέσκο, διαφορετικό…»
Media

Κωνσταντίνα Κλαψινού: «Θα βγει κάτι ευχάριστο, φρέσκο, διαφορετικό…»

Η Κωνσταντίνα Κλαψινού την επόμενη τηλεοπτική σεζόν θα πρωταγωνιστεί στην νέα σειρά του ΣΚΑΪ, «Όσο έχω εσένα».

«Είμαι μια καθημερινή κωμωδία, θα προβάλλεται κάθε βράδυ στις 21.00, σε σκηνοθεσία Στέφανος Μπλάτσου και διασκευή σεναρίου Ρένας Ρίγγα. Η ιστορία βασίζεται στις σχέσεις που μπορούν να έχουν πλούσιοι και φτωχοί, σε όλες τις εκφάνσεις τους και αποτελείται από ηθοποιούς που για εμένα κατέχουν την κωμωδία. Είναι άνθρωποι που αντιλαμβάνονται με το σωστό τρόπο την έννοια της κωμωδίας, χωρίς υπερβολές και φανφάρες. Ύπάρχουν στις μέρες μας πολλοί κωμικοί ηθοποιοί που κάνουν υπερπροσπάθεια να βγάλουν γέλιο. Στην περίπτωση της σειράς αυτής, δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Ο Κώστας Κόκλας και η Υρω Μανέ, για παράδειγμα, αντιμετωπίζουν την κωμωδία με ένα φυσικό τρόπο, αυτό είναι υπέροχο» τόνισε στο TV Kous Kous.

-Ποιο χαρακτήρα θα υποδυθείς;

«Την Κλειώ, ένα πρόσωπο διαφορετικό από αυτά που έχω κάνει μέχρι τώρα. Η κοπέλα αυτή στο παρελθόν δεν ήταν σε ανώτερη κοινωνική τάξη, το παρόν της όμως της χαρίζει λεφτά-και άνεση. Είναι τρελή, με μοναδικό άγχος τα χρήματα. Όπως καταλαβαίνεις, δεν έχω κανένα κοινό στοιχείο με την πρωταγωνίστρια, δεν έχω ούτε την τρέλα της ούτε την ανάγκη της για πλούσια ζώη.»

-Το προαίσθημά σου για την επιτυχία της σειράς είναι καλό;

«Στην αρχή δεν ήταν, γιατί, όπως γίνεται αντιληπτό, αρχικά δεν ξέρεις το καστ, έχεις μια μικρή επαφή με το σενάριο. Τώρα, όμως, στα γυρίσματα, καταλαβαίνω ότι θα βγει κάτι ευχάριστο, φρέσκο, διαφορετικό.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved