Όλα όσα δεν ξέρατε για τους κριτές των νέων reality!
Media

Όλα όσα δεν ξέρατε για τους κριτές των νέων reality!

Σε πρόσωπα που εμφανίζονται για πρώτη φορά στη μικρή οθόνη στη θέση του κριτή ποντάρουν φέτος «Greece’s Next Top Model», «MasterCher Junior» και «Bake Off Greece».

Το Greece’s Next Top Model με εξαίρεση τη Βίκυ Καγιά, σύσσωμη η κριτική επιτροπή του νέου αυτού προγράμματος κάνει για πρώτη φορά το ντεμπούτο της στην τηλεόραση. Συγκεκριμένα, το όνομα του φωτογράφου Δημήτρη Σκούλου έχει συνδεθεί με τα αρτιότερα editorials, ενώ ο Άγγελος Μπράτης ανακηρύχθηκε το 2013 ένας από τους πλέον υποσχόμενους νέους σχεδιαστές μόδας παγκοσμίως.

Το τρίτο πρόσωπο της κριτικής επιτροπής του «Next Top Model» είναι το μοντέλο Ηλιάνα Παπαγεωργίου, μούσα των Dolce & Gabbana πού έχει περπατήσει στα πιο λαμπερά διεθνή fashion shows.

Δύο νέα πρόσωπα «εισβάλλουν» φέτος και στο «MasterChef Junior». Μαζί με την έμπειρη τηλεοπτικά Ελένη Ψυχούλη, θα βρεθούν στην επιτροπή του παιχνιδιού η Μάγκυ Ταμπακάκη, που συναντήσαμε πέρυσι τηλεοπτικά στο «MasterChef και ο σεφ Μανώλης Παπουτσάκης.

Για τον τελευταίο, το who is who του παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον μια και ο κριτής του «MasterChef Junior» ανακάλυψε την αγάπη του για τη μαγειρική πολύ μετά τις σπουδές του στη φιλοσοφική Σχολή και αφού πρώτα εργάστηκε ως φιλόλογος. Στον Στρατό έλαβε τη βασική του εκπαίδευση ως μάγειρας και από τότε και μετά συνειδητοποίησε και αποφάσισε ότι η μαγειρική θα γινόταν το επάγγελμα του και η φιλοσοφία το χόμπι του.

Η Μάγκυ Ταμπακάκη, από την άλλη, σπούδασε στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Πολιτικές Επιστήμες και Δημόσια Διοίκηση. Αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με τη μαγειρική κάνοντας εγγραφή στην Academia Italiana Chef», όπου και πήρε το δίπλωμά της ως επαγγελματίας μαγείρισσα.

Φρέσκα πρόσωπα και στο «Bake of Greece». Στην κριτική επιτροπή του διαγωνισμού ζαχαροπλαστικής, εκτός του Άκη Πετρετζίκη, «ναι» στην πρόταση του Alpha είπαν δύο ζαχαροπλάστες με μεγάλη εμπειρία. Ο Νικόλας Στράγγας και ο Δημήτρης Χρονόπουλος. Για τον πρώτο γνωρίζουμε ότι σταθμός στην καριέρα του ήταν το 2011, όταν και του απονεμήθηκε το βραβείο για «Το Καλύτερο Γλυκό της Χρονιάς», ενώ το 2012 ακολούθησε και άλλη μία διάκριση από τη Γαστρονομική Ακαδημία της Δανίας. Τέλος, ο Δημήτρης Χρονόπουλος, επίσης νέο πρόσωπο στην Τν το 2006, τιμήθηκε με το βραβείο «Καλύτερος Ζαχαροπλάστης 2005-2006» στην Ελλάδα. Εχει εργαστεί ως Pastry Chef και Pastry Chef Consultant σε πολλά εστιατόρια, ζαχαροπλαστεία και ξενοδοχεία σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Πηγή: TV Έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved