Ναταλία Γερμανού: «Αυτό και μόνο είναι κάτι που σου φέρνει δάκρυα στα μάτια»
Media

Ναταλία Γερμανού: «Αυτό και μόνο είναι κάτι που σου φέρνει δάκρυα στα μάτια»

Η χαρά για την επιστροφή στο τηλεοπτικό της σπίτι, τον Alpha είναι μεγάλη.

Η Ναταλία Γερμανού γυρνάει, έπειτα από έξι χρόνια στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, στα παλιά τηλεοπτικά της λημέρια και λάμπει από ευτυχία.

Επιστρέφεις στον Αlpha για να παρουσιάσεις το πρωινό του Σαββατοκύριακου, όπως παλιά. Τι μπορούμε να ανακοινώσουμε σχετικά με τους συντελεστές;

«Τα δύο πρόσωπα είναι ήδη γνωστά: ο Κώστας Τσουρός και η Φωτεινή Πετρογιάννη. Ο Κώστας έρχεται από τον ΑΝΤ1 και η Φωτεινή είναι πρόσωπο του Alpha και τώρα εντάσσεται στη δική μου εκπομπή. Αν δεν αλλάξει κάτι, ξεκινάμε στις 15 Σεπτεμβρίου, ημέρα Σάββατο. Η αρχισυντάκτρια θα είναι η Μαίρη Κούσουλα, η οποία ήταν αρχισυντάκτρια μου και τότε. Αυτή είναι η πιο ευτυχισμένη συγκυρία που θα μπορούσε να μου συμβεί. Εκτός, δηλαδή από το ότι επιστρέφω στον Alpha, που για εμένα με το χέρι στην καρδιά, είναι το τηλεοπτικό μου σπίτι, έχω την τύχη να είμαι ξανά μαζί με τη Μαίρη Κούσουλα, η οποία ήταν αρχισυντάκτρια μου στο «Μες στην καλή χαρά». Επίσης, δουλεύω ξανά και με τον σκηνοθέτη που είχα στο «Μες στην καλή χαρά», τον Περικλή Ασπρούλια, αλλά και με τον παραγωγό μου, τον Κεβόρκ Σαρκισιάν. Αυτό και μόνο είναι κάτι που σου φέρνει δάκρυα στα μάτια. Είναι πολύ συγκινητικό», λέει η παρουσιάστρια στην εφημερίδα Real.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved