Το Πρωινό: Θα είναι τελικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ή όχι;
Media

Το Πρωινό: Θα είναι τελικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ή όχι;

Στην Αθήνα έχει ήδη επιστρέψει η Φαίη Σκορδά και συσκέπτεται με τα στελέχη της ψυχαγωγίας του ΑΝΤ1 αλλά και την αρχισυντάκτρια της εκπομπής Ελεάννα Τρυφίδου για την έναρξη της φετινής σεζόν του «Πρωινού».

Η ανακατασκευή του πλατό στα Σπάτα -δεν θα θυμίζει σε τίποτα το περσινό- θα ξεκινήσει άμεσα, καθώς ο στόχος που έχει τεθεί είναι να είναι τα πάντα έτοιμα τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου, οπότε και κατά πάσα πιθανότητα θα κάνει για φέτος πρεμιέρα η εκπομπή «Πρωινό» το οποίο διαφοροποιείται αρκετά σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, καθώς δεν θα υπάρχει τόσο η λογική του πάνελ όσο μιας παρέας, με τη Φαίη Σκορδά πάντα κεντρική παρουσιάστρια, όμως με περισσότερο χρόνο μόνη της στο πλατό σε σχέση με τις προηγούμενες σεζόν.

Άλλωστε, όπως αναφέρει δημοσίευμα του Tv Έθνους, εκείνη φέτος θα προλογίζει όλα τα θέματα και στη συνέχεια θα παίρνουν τον λόγο οι συνεργάτες της, ο Άρης Καβατζίκης και η Αφροδίτη Γραμμέλη που μπαίνει φέτος στην πρωινή παρέα του ΑΝΤ1.

Όσον αφορά στην παρουσία του Δημήτρη Ουγγαρέζου, όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες και ύστερα από συνάντηση του γενικού διευθυντή Προγράμματος του ΑΝΤ1 Τζώρτζη Ποφάντη με τον επικεφαλής των ραδιοφωνικών σταθμών του ομίλου Ant1 Ερικ Χάνσεν.

Το εκ Δανίας στέλεχος δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση αποχώρηση του Ουγγαρέζου από την πρωινή ζώνη του Rythmos λόγω της υψηλής ακροαματικότητας της εκπομπής του που ολοκληρώνεται καθημερινά στις 09.45. Έτσι γίνεται προσπάθεια να βρεθεί συμβιβαστική λύση είτε με ολοκλήρωση τις ραδιοφωνικής εκπομπής Ουγγαρέζου λίγο νωρίτερα ή την παρουσία του στο «Πρωινό» λίγο αργότερα, μετά την έναρξη της εκπομπής.

Πηγή: Τv Έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved