Βίκυ Καγιά: «Εγώ 25 χρόνια αγωνίστηκα για να κάνω σωστά αυτή τη δουλειά»
Media

Βίκυ Καγιά: «Εγώ 25 χρόνια αγωνίστηκα για να κάνω σωστά αυτή τη δουλειά»

Η Βίκυ Καγιά παρά το φορτωμένο της πρόγραμμα και το γεγονός πως έχει ένα βρέφος και ένα νήπιο στο σπίτι δεν δίστασε να πει «ναι» στο Next Top Model, ένα πρότζεκτ που έχει συνδεθεί μαζί της στο παρελθόν και αγαπά πολύ.

«Το κόνσεπτ του ΝΤΜ το κατέχω, δεν με δυσκολεύει. Επιπλέον οι συνεργάτες μου στο Star είναι άψογοι. Είναι μια τηλεοπτική στέγη πραγματικά σπάνια, με ποιότητα, ήθος και συνέπεια. Ναι μεν έχει πολλή δουλειά και ξενύχτια, αλλά το διασκεδάζουμε κιόλας. Δεν σου κρύβω βέβαια πως επιστρέφοντας στο NTM μου έχει βγει βέβαια πάλι η αυστηρή μου πλευρά. Δεν έχει καμία σχέση με το Shopping Star, όπου έρχονται απλές καθημερινές γυναίκες και διαγωνίζονται για να περάσουν καλά. Στο ΝΤΜ μιλάμε για επαγγελματίες. Στην Ελλάδα πολλοί το απαξιώνουν, λένε “δεν είναι και τίποτα, ποζάρουμε μπροστά σε μια κάμερα, κάνουμε βλεφαριδούλα και λίγο νυχάκι και το έχουμε”. Δεν είναι καθόλου έτσι. Εγώ 25 χρόνια αγωνίστηκα για να κάνω σωστά αυτή τη δουλειά. Για να μπορείς να σταθείς σε μια ανταγωνιστική διεθνή αγορά, πρέπει να είσαι ένας άψογος επαγγελματίας και με πολύ γερό στομάχι».

Το καστ που την πλαισιώνει φέτος δεν είναι καθόλου «χαλαρό» και έχει εμπεριστατωμένη άποψη για το χώρο. Ο Δημήτρης Σκουλός είναι από τους καλύτερους Έλληνες φωτογράφους μόδας. Ο Άγγελος Μπράτης είναι ένας Έλληνας σχεδιαστής με διεθνή αναγνώριση. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι Ελληνίδα μοντέλο που ζει και εργάζεται στην ανταγωνιστική αγορά των ΗΠΑ. Και η Έλενα Χριστοπούλου είναι η coach που, όπως λέει η Βίκυ, «δεν πρόκειται να αφήσει τα κορίτσια σε χλωρό κλαρί γιατί είναι booker εδώ και χρόνια.

Η ομάδα μας είναι πολύ δυνατή και μου αρέσει που έχουμε γυναίκα coach. Είναι ολόσωστη για το ρόλο. Booker, σιδηρά κυρία, με τη μεζούρα στο χέρι. Ποια άλλη θα μπορούσε να το κάνει; Η μόνη που θα μπορούσα να σκεφτώ είναι η Μαίρη Δρακοπούλου, που ήταν η δική μου booker όταν ξεκίνησα και έχει πια αποσυρθεί, ζει ανάμεσα στο σπίτι της στην Εύβοια και στις Ινδίες και ασχολείται με το διαλογισμό», λέει σε συνέντευξή της στο περιοδικό People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved