Νίκος Μάνεσης: «Για μένα δεν υπάρχουν ασύμμετρα φαινόμενα, υπήρχε ασύμμετρη ασυνεννοησία»
Media

Νίκος Μάνεσης: «Για μένα δεν υπάρχουν ασύμμετρα φαινόμενα, υπήρχε ασύμμετρη ασυνεννοησία»

Ενημερωθήκαμε μαζί του, ταξιδέψαμε, συνδεθήκαμε ζωντανά με κάθε γωνιά της Ελλάδας και του κόσμου.

Το «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» ήταν την τηλεοπτική σεζόν που μας πέρασε, η άλλη πλευρά της ενημέρωσης!

Ο Νίκος Μάνεσης, που και φέτος θα συνεχίσει με όλα εκείνα που συμβαίνουν γύρω μας, από αυτό το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου, στις 10.00 στον Alpha, θα σχολιάζει την επικαιρότητα σε μια ζώνη που ουσιαστικά εκείνος δημιούργησε στον σταθμό και πήγε σφαίρα στη θεαματικότητα. Ο δημοσιογράφος, άλλωστε, ξέρει να συνδυάζει την ενημέρωση και την ψυχαγωγία, καθώς εκείνος πρώτη φορά την πάντρεψε» το 1999 στον ΑΝΤ1 με το μαγκαζίνο «Στούντιο με θέα».

Ο δημοσιογράφος ξάφνιασε τους πάντες όταν πήρε το μικρόφωνο και έκανε αυτό που γνωρίζει καλύτερα: ρεπορτάζ και μάλιστα σε έναν τόπο όπως το Μάτι, όπου γράφτηκε μία από τις χειρότερες τραγωδίες για την Ελλάδα τον 21ο αιώνα.

«Για μένα δεν υπάρχουν ασύμμετρα φαινόμενα, υπήρχε ασύμμετρη ασυνεννοησία. Πραγματικά πότε θα πάψουν οι κυβερνήσεις να αντιπολιτεύονται τον εαυτό τους;» λέει ο ίδιος στην espresso.

Με τι θα ξεκινήσει φέτος την εκπομπή του; «Με αυτό που πρέπει. Με τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, που αποτελεί πάντα ένα πολιτικό γεγονός. Μετά τον πρόσφατο ανασχηματισμό θεωρώ ότι η κυβέρνηση θα κάνει μια "αντεπίθεση" στην κοινωνία με αυξήσεις μισθών και μείωση της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης. Πιστεύω ότι η κυβέρνηση έχει υποστεί μεγάλη φθορά, για αυτό θα πρέπει να αρχίσει τις παροχές στη μεσαία τάξη, που κρατά ουσιαστικά την οικονομία αυτής της χώρας» αναφέρει και προσθέτει:

«Κατά την άποψη μου δεν βλέπω να γίνονται εκλογές σύντομα και θα γίνουν -εκτός απροόπτου- στην καθορισμένη ώρα τους. Θα έχει πραγματικό ενδιαφέρον ως πολίτης και ως δημοσιογράφος να δω τώρα που φύγαμε από τα Μνημόνια τι ελαφρύνσεις θα γίνουν στον ελληνικό λαό. Αν δεν μειωθούν οι φόροι, αν δεν αυξηθούν οι μισθοί και οι συντάξεις, για να αρχίσουν να καταναλώνουν οι πολίτες, ανάπτυξη δεν θα έρθει στη χώρα» τονίζει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved